ΣΠΑΡΤΗ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Καρμοίρης, εξηγεί τους λόγους που τον αναγκάζουν να επιστρέψει στην Άμιλλα Αγίου Ιωάννη και να αφήσει Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου.

« Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των Πανελληνίων εξετάσεων, δεν μπορώ να ανταπεξέλθω όπως θα ήθελα στις υποχρεώσεις της Α.Ε. Πελλάνας-Καστορείου και για το λόγο αυτό πήρα την απόφαση να επιστρέψω στην Άμιλλα Αγίου Ιωάννου έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. Πελλάνας–Καστορείου που με εμπιστεύτηκαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να βρεθώ στο ρόστερ μίας πολύ ποιοτικής ομάδας που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, και που, επίσης, δε μου στέρησαν την ευκαιρία να δοκιμαστώ προσφάτως σε ομάδα Α’ Εθνικής.

Ευχαριστώ, επίσης, τον Ηλία Αναστασάκο που ως προπονητής με εμπιστεύτηκε από την αρχή και μου έδωσε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσω την πρώτη μου συμμετοχή σε εθνική κατηγορία. Δίπλα του μάθαινα διαρκώς πολλά…

Ευχαριστώ, τέλος, όλους τους συμπαίκτες μου και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου για την άψογη συνεργασία, τις συμβουλές και την αμέριστη ηθική συμπαράστασή τους σε μία ομολογουμένως δύσκολη χρονιά για εμένα.

Εύχομαι στην ομάδα της Α.Ε. Πελλάνας–Καστορείου καλή επιτυχία στους στόχους της, να παραμείνει στη Γ’ Εθνική και να ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο οι κόποι της».