ΣΠΑΡΤΗ. Με σημαντικές απώλειες από την Παράταξή του προχωρά ο Βαγγέλης Βαλιώτης ο οποίος σήμερα ανακοίνωσε την κάθοδό του στις εκλογές ως επικεφαλής της Παράταξής «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης», προφανώς με άλλα πρόσωπα από εκείνα που του χάρισαν την νίκη το 2014.
Από τους μάχιμους συνεργάτες κάποιοι αφήνουν δυσαναπλήρωτο κενό που ήδη προβληματίζει τους εναπομείναντες συνεργάτες του Βαγγέλη Βαλιώτη.

Δεν θα είναι υποψήφιοι με τον Βαγγέλη Βαλιώτη ο Κυριάκος Στρίφας, η Ελένη Μεντή, ο Θανάσης Δημητρακόπουλος, ο Κώστας Τσίπουρας, ο Αλέκος Βουνάσης, η Αντωνία Κώνστα, ο Μανούσος Μανουσάκης, ο Πέτρος Ρηγάκος, ο Παναγιώτης Ρήγας, ο Παναγιώτης Συναδινός, ο Θεόδωρος Τσαγγαρούλης, η Δώρα Δημητροπούλου, η Μαρία Σκουρμπέλου, ο Παναγιώτης Δημητρίου, η Σταυρούλα Κακαφλίκα, ο Γκλέκας Κωνσταντίνος και ο Σάββας Βελισσάρης. Μάλιστα ο Αλέκος Βουνάσης, ο Παναγιώτης Ρήγας και ο Θεόδωρος Τσαγκαρούλης θα είναι απέναντι από τον Βαγγέλη Βαλιώτη σε άλλες Παρατάξεις.

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι για το αν θα είναι και πάλι υποψήφιοι με επικεφαλής τον Βαγγέλη Βαλιώτη είναι ο Βαγγέλης Νικολακάκης, η Γιωργία Γαλανοπούλου, ο Δημήτρης Αποστολάκος, ο Σπύρος Μοιράγιας, ο Τουρνάς Γεώργιος, ο Θέμης Πατσιλίβας, ο Θανάσης Αρβανίτης, η Γαρυφαλιά Δαρβύρη, η Γιωργία Ζαραφωνίτη και ο Γιάννης Σταθόπουλος.