Γράφει ο Γιάννης Αναϊπάκος*

Ψυχολογική πίεση, επίθεση εντύπωσεων και αμηχανία, προσπαθεί να δημιουργήσει η προ ημερών ανάρτηση στον Λακωνικό Τύπο περί ανανέωσης του συνδυασμού του, Δημάρχου Αν. Μάνης Πέτρου Ανδρεάκου. Καλά κάνει κατά την γνώμη μου .Τα φρέσκα πρόσωπα πάντα είναι ξεκούραστα όπως και στο ποδόσφαιρο.
Ναι καλά καταλάβατε σας προκαλεί κατά το ιδού η Ρόδος!!!!!
Από την άλλη πλευρά τι γίνεται; Από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα σχεδόν 6 μήνες τίποτα δεν καταφέρατε; Ακόμη στην πρόβα είσαστε και στα πλάνα;
Καλά οι μεν, αλλά ούτε οι αυτόκλητοι ετεροδημότες τίποτα; Πόση πίστωση χρόνου θέλετε; Μόνο βόλτα, καφεδάκια συνθήματα και φανφάρες σε κλειστό κύκλο ; Έτσι θα βγείτε μπροστά; Έσκασε το λάστιχο; Καταλαβαίνω φίλοι μου το άγχος σας!!!
Καλά συνδυασμό δεν έχετε και όπως το βλέπω ούτε θα αποκτήσετε. Ποιος θα θελήσει να εκτεθεί και να ακολουθήσει όταν βλέπει τους φερόμενους επικεφαλής να μην έχουν πρόγραμμα και να μην τολμούν να βάλουν το στήθος τους μπροστά και να βγουν στον κόσμο; Τι φοβάστε ρε παιδιά; Το κόστος της επόμενης μέρας; Έτσι χωρίς ρίσκο κάστρα δεν πέφτουν.

Για τολμήστε λοιπόν. Πριν την καρέκλα υπάρχει και ο αγώνας. Εντάξει από πολιτική το καταλαβαίνουμε ότι δεν ξέρετε, τουλάχιστον πείτε μας κάτι δημόσια εάν έχετε. Αλλά πολύ φοβάμαι οι μισοί αρκούνται να σχολιάζουν τα λάθη της νυν δημοτικής αρχής και ελπίζουν να βγουν τα κάστανα από την φωτιά μόνα τους και οι άλλοι μισοί ετεροδημότες, απόντες επί χρόνια από την καθημερινότητα, φροντίζουν να μας υπενθυμίζουν με την πρόσφατη παρουσία τους ότι είναι οι σωτήρες μας.
Αρκεί να τους ζεσταίνουμε την καρέκλα.

Κάποιος μάλιστα σκέφτεται να την φέρει μαζί του επειδή είναι γούρικη!!! Άλλοι απ’ ότι ακούω μέχρι και σε ανήλικα παιδιά έχουν εξασφαλίσει το μέλλον τους σαν την μεγάλη Ασφαλιστική Εταιρεία, άλλοι άρχισαν και τους διορισμούς της επόμενης μέρας.

Όλοι πάντως επιθυμούν διακαώς ένα πράγμα, να εκπληρώσουν το όνειρο τους και εάν είναι εφικτό να καθίσουν άσφαιροι στην καρέκλα. Άσε που προσωπικά βλέπω και κάποιους λαγούς να το βάζουν στα πόδια, αφού τούς χαρίσει την ζωή ο κυνηγός, για όσους το εμβαθύνουν περισσότερο. Ίσως να το βλέπουν και μια καλή ευκαιρία για τις υπηρεσίες που προσφέρουν!!!

Αυτά βλέπει ο κόσμος και απογοητεύεται, σιωπά και γυρίζει την πλάτη.
Δεν έχετε πείσει αλλά ούτε θα πείσετε κανένα. Κάνετε την αυτοκριτική σας και μην βλέπετε τον ίσκιο σας για μπόι. Στο μόνο που συμφωνείτε όλοι σας είναι πως πρέπει να αλλάξει χέρια ο δήμος.

Κύριοι άλλο η αγωνία για την επιβίωση και άλλο ο αγώνας της πολιτικής. Εάν δεν έχεις εξασφαλίσει την πρώτη μην ασχολείσαι με το δεύτερο γιατί έχει κόστος. Πίστεψε με !!!

* Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Γυθείου