Οι κάτοικοι Ν. Κόσμου και Ψυχικού χαιρετίζουν απόφαση του Δ.Σ. Σπάρτης για μεταφορά της Λαϊκής

Αισθάνονται πικρία για την αρνητική ψήφο της μείζονος αντιπολίτευσης και για το «παρών» της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως επίσης για την «πολεμική» των προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης και του Συλλόγου Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Λακωνίας…08-12-2018 09:07   

ΣΠΑΡΤΗ. Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου - Ψυχικού Σπάρτης χαιρετίζουν με ενθουσιασμό τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης (6-12-2018) για την μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες Ν. Κόσμου και Λάκκας και σε σχτική ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρουν:

«Η απόφαση αυτή έρχεται να εκπληρώσει, με συνέπεια κι ευθύνη, την  προεκλογική δέσμευση του Δημάρχου Βαγγέλη Βαλιώτη και να ικανοποιήσει ένα χρόνιο, πάγιο  και δίκαιο αίτημα δυο μεγάλων λαϊκών συνοικιών της πόλης.

Η μετακίνηση της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στις συνοικίες  αποτελεί μια καινοτόμο και τολμηρή αυτοδιοικητική πράξη, η οποία θα εξυπηρετήσει τις χιλιάδες κατοίκων των περιοχών αυτών, θα δώσει αναπτυξιακή ώθηση σε δυο παραμελημένες και υποβαθμισμένες λαϊκές συνοικίες, θα δώσει τη  δυνατότητα στο σύνολο των κατοίκων της πόλης να ψωνίζουν στη  Λαϊκή της Τετάρτης χωρίς προβλήματα, με άνεση και χωρίς άγχος, θα αποσυμφορήσει το κέντρο της πόλης και θα αναπτύξει την εμπορική  του κίνηση, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα ζωής των κατοίκων ενώ, μαζί με άλλες παράλληλες δράσεις, θα συντελέσει στη συνολική ανάπτυξη της πόλης, η οποία, δυστυχώς, λόγω της χρόνιας προσκόλλησής της στα άκρα του συντηρητισμού βρίσκεται (από πλευράς ανάπτυξης)  στις τελευταίες θέσεις πανελλαδικά.

Οι κάτοικοι του Ν. Κόσμου – Ψυχικού (όπως και της Λάκκας)  αισθάνονται πικρία για την αρνητική ψήφο της μείζονος αντιπολίτευσης και για το «παρών» της Λαϊκής Συσπείρωσης, όπως επίσης για την «πολεμική» των προέδρων του Εμπορικού Συλλόγου Σπάρτης  και  του Συλλόγου  Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών νομού Λακωνίας,  επειδή οι κάτοικοι των συνοικιών τόλμησαν να ζητήσουν ισότιμη μεταχείριση και μερίδιο από την πίτα, στην παραγωγή της οποία συντελούν κι εκείνοι.  

Ευτυχώς, ζούμε σε μια πολιτεία δημοκρατική,  η οποία έχει τις θεσμικές εκείνες διαδικασίες που χρειάζονται για να παίρνονται αποφάσεις , αλλά και για να καταλογίζονται και να επιμερίζονται δίκαια οι ευθύνες, πολιτικές και άλλες».

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας
 
 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ