AΘΗΝΑ. Γέμισε Λακωνία και ευωδίασε Μονεμβασιά το Πολεμικό Μουσείο των Αθηνών στην παρουσίαση του νέου βιβλίου τού Καθηγητή Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Ανδριτσάκη για την γενέθλια γη του.

Εκλεκτοί πανεπιστημιακοί καθηγητές οι ομιλητές της εξαιρετικής βραδιάς, αγαπημένοι συνάδελφοι του συγγραφέα, και εκατοντάδες οι συμπατριώτες μας και οι φίλοι του Δ. Ανδριτσάκη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Ένωσης των απανταχού Μονεμβασιτών» και των εκδόσεων μας «Αδούλωτη Μάνη», παρά το γεγονός ότι η Πέμπτη 29η Νοεμβρίου 2018 ήταν μια δύσκολη ημέρα για το Λεκανοπέδιο (με κινητοποιήσεις και έντονη κακοκαιρία), και η βραδιά εργάσιμη.

Τίποτα δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει την απόλυτη επιτυχία με την αθρόα προσέλευση του εκλεκτού κοινού που παρακολούθησε με θρησκευτική ευλάβεια το σύνολο των εισηγήσεων για την «ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, την δυσάλωτη βυζαντινή πόλη», το μοναδικό αυτό «πολυβιβλίο», αφού πρόκειται ταυτόχρονα για οδηγό, έγχρωμο λεύκωμα και ιστορικό πόνημα…

Στο πάνελ των ομιλητών οι κκ: Παναγιώτης Αλεξάκης, Καθηγητής Οικονομικών Πανεπ. Αθηνών και Πρόεδρος της Ενώσεως Μονεμβασιτών, συντονιστής της βραδιάς, η Μερόπη Σπυροπούλου, ομ.Καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ο συγγραφέας Δημ. Ανδριτσάκης, ο Ιωάννης Βρότσος, επίσης Καθηγητής Πανεπ. Αθηνών και ο εκδότης Γιώργος Δημακόγιαννης.