ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο σπουδαίο βιβλίο τού Λάκωνα ομ. Καθηγητή Πανεπιστημίου Δημητρίου Ανδριτσάκη με τίτλο «ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ, η δυσάλωτη βυζαντινή πόλη»!

Αποτελείται από 412 πυκνογραμμένες σελίδες με μοναδικό υλικό από την ιδιαίτερη κληρονομιά τής πανέμορφης και ιστορικής γης, διανθισμένες με εντυπωσιακή έγχρωμη εικονογράφηση από την ιστορική διαδρομή τής Μονεμβασίας, ως τις μέρες μας. Το βιβλίο –που είναι ταυτόχρονα λεύκωμα, οδηγός και βιβλίο ιστορικό…- κοσμεί πρόλογος τού γνωστού Λάκωνα συγγραφέα Σαράντου Καργάκου.

Το νέο βιβλίο θα παρουσιαστεί από διαπρεπείς ομιλητές σε μεγάλη, ανοικτή, εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, στο κέντρο της Αθήνας (Ριζάρη 2 & Βασιλ. Σοφίας), την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.00μμ. Την εκδήλωση οργανώνει η «Ένωση των απανταχού Μονεμβασιτών» και ο εκδοτικός οίκος «Αδούλωτη Μάνη», απ’ τον οποίο και εξεδόθη το βιβλίο του Καθηγητή Δημ. Ανδριτσάκη, στην σειρά «Λακωνία οδός», σειρά που ήδη περιλαμβάνει σημαντικά έργα Λακώνων συγγραφέων…

Το βιβλίο για την Μονεμβασία διατίθεται στα βιβλιοπωλεία της Λακωνίας και των Αθηνών. Αποστέλλεται δε με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα.

Κεντρική διάθεση – πληροφορίες: τηλ. 27330 53670 & 6978 991863, e-mail: lakoniaodos@gmail.com