ΣΠΑΡΤΗ. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της Χορωδίας Δημοτικής και Παραδοσιακής Μουσικής του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ν. Λακωνίας « Ο ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ » τη περασμένη Δευτέρα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης, αφιερωμένη στους τρεις μεγάλους Μουσικούς, Μανώλη Χιώτη, Γιώργο Ζαμπέτα και Στέλιο Καζαντζίδη.

Συμμετείχαν οι Χορωδίες « ΛΙΜΠΡΕΤΟ » του Συλλόγου ΕΥ ΖΗΝ από τη Σκάλα και το « ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΥΘΕΙΟΥ μαζί με την ΕΝΟΡΙΑΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ».

Όπως αναφέρεται σε δελτίο τύπου «η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τους φίλους και των τριών τιμώμενων καλλιτεχνών που δυστυχώς απουσιάζουν απ’ αυτή τη ζωή.
Όμως δεν λείπουν από τη καρδιά μας και από τη δική μας ζωή αφού τα τραγούδια τους είναι πάντα επίκαιρα και μας συνοδεύουν καθημερινά στις χαρές μας και στις λύπες μας. Αυτό απέδειξε όχι
μόνο η αθρόα προσέλευση του κόσμου αλλά και η συμμετοχή του κοινού κατά την εκτέλεση του προγράμματος.

Ευχαριστούμε το Δήμο Σπάρτης και το Ν.Π.Π. και Περιβάλλοντος για την συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, τους άρχοντες του Δήμου Σπάρτης και όλους τους φίλους μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.Η Χορωδία μας, με αναμνηστικές πλακέτες, τίμησε τις δυο φιλοξενούμενες Χορωδίες στο πρόσωπο των Μαέστρων, Αναστασίας Τζανετάκου και Χρυσάνθης Μάνδρου – Φιλιππάκου. Επίσης τίμησε τους δεξιοτέχνες Μουσικούς και ερμηνευτές, Σπύρο Κουτσοβασίλη, Αθηνά Κοκκόλη, Στράτη Τριανταφυλλόπουλο και Γιώργο Γεωργόπουλο.

Ευχαριστούμε τα μέλη και τους μουσικούς όλων των Χορωδιών που συνέβαλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Ιδιαιτέρως δε τα μέλη της ορχήστρας μας, που απέδωσαν τέλεια τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη και ήταν, ο Κώστας Βεργυρής στο μπουζούκι, ο Κώστας Κατσέτος στα πλήκτρα, ο Νί- κος Παπαηλιού στο κλαρίνο και φλάουτο, ο Νίκος Σταθάκης στο Βιολί, ο Στράτος Χαντζηαναστασίου στη κιθάρα και ο Νίκος Σταματάκος στα κρουστά.

Άπειρες ευχαριστίες στον Χορηγό επικοινωνίας Notospress.gr»