Διαβάστε για τις κηδείες, τα 40ημερα, εξάμηνα και τα ετήσια μνημόσυνα συνανθρώπων μας

Κωνσταντίνα Ι. Καλαματιανού
Το Σάββατο 3 Νοέμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στα Πικουλιάνικα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κωνσταντίνας Ι. Καλαματιανού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός της Ιωάννης , τα παιδιά της Ποτούλα – Πάνος Παππάς και Άννα – Δημήτριος Θεοφιλογιαννάκος, τα εγγόνια της Βαγγέλης, Γιάννης, Παναγιώτης, Χρήστος , Γιάννης και οι λοιποί συγγενείς της.

Πέτρος Λαμπρινός
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Πέτρου Λαμπρινού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμροσευχή η σύζυγός του Γιούλα τα παιδιά του Ηλίας - Ασπασία και Μαριλένα - Μιχάλης , τα εγγόνια του Μιχαήλ , Άγγελος, Μιχαήλ και Μάξιμος, τα αδέρφια του, Γεωργία Κοσμά , τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς του.

Νικόλαος Ιωάν. Χίος
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελέιται το 40ήμερο μνημόσυνο του Νικόλαου Ιωάν. Χίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του, τα παιδιά του, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς του.

Παναγιώτα Γ. Βέργαδου
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην Αγόριανη τελείται το 40 ήμερο μνημόσυνο της Παναγιώτας Γ. Βέργαδου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της Ηλίας - Όλγα Βέργαδου, Ιωάννα - Δημήτριος Σταυράκος και Ιωάννης Βέργαδος, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς της.

Αφροδίτη Δ. Γόγκα
Την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο της Αφροδιίτης Δ. Γόγκα . Στο μνημόσυνο καλούν για συμπρσοευχή ο σύζυγός της Δημήτριος , τα αδέρφια της Μενέλαός – Αργυρούλα Μυριλάκου, Βούλα Παναγάκου, Ματίνα Πετράκου και Βασιλική – Πέτρος Μουτζουρίδης, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.