ΓΥΘΕΙΟ. Ο Εμπορικός Σύλλογος Γυθείου ενημερώνει τις επιχειρήσεις, μέλη του η μή , ότι ευρίσκονται σε εξέλιξη επαφές και συζητήσεις με πρωτοβουλία του προέδρου με αρμόδια θεσμικά όργανα, προκειμένου να συμμετέχουν τα μέλη του Συλλόγου σε εκθέσεις τουριστικής προβολής του τόπου μας αλλά και των παραδοσιακών προϊόντων στις μεγαλύτερες εκθέσεις στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, αλλά και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο τηλ. 6977757246.

Ο πρόεδρος κ. Γιάννης Αναιπάκος σε ερώτηση του notospress.gr διευκρινίζει τα εξής:
«Μπορουν να συμμετεχουν οσα απο τα μελη επιθυμουν, αλλα και μη μελη του συλλογου.
Ιδιαιτερα ωφελη θα αποκομισουν τα ξενοδοχεια, πανσιον, camping και γενικωτερα η διαμονη, εμπορικες και μεταποιητικες επιχειρησεις τοπικων προιοντων και γενικωτερα ολες ανεξαρτητως οι επιχειρησεις της πολης μας που θα ωφεληθουν απο την αναμενομενη αυξηση της τουριστικης κινησης την επομενη σεζον. Τονιζουμε οτι ειναι μοναδικη πραγματικη ευκαιρια να προβληθει ο τοπος μας και οι επιχειρησεις μας. Πρεπει να γινει κατανοητο σε ολους οτι αποτελει μονοδρομο να διαφημιστει με καθε τροπο ο τοπος μας και να γινει ενας φιλοξενος και ευχαριστος προορισμος.

Ο χωρος που θα φιλοξενηθουμε στις εκθεσεις του εξωτερικου και του εσωτερικου, θα μας παραχωρηθει απο την Περιφερεια με ΔΩΡΕΑΝ κοστος συμμετοχης για την καθε επιχειρηση. Οι εκθεσεις που εχουμε βαλει ως στοχο να συμμετεχουμε για το 2019 με σειρα προτεραιοτητας, ειναι η διεθνης τουριστικη εκθεση στο Βερολινο ΙΤΒ Βerlin 2019 και αλλη μια που θα αποφασιστει αναλογα απο αρχικο ενδιαφερον σας. Επισης στο εσωτερικο στοχος μας ειναι η συμμετοχη σε 2 εκθεσεις ,εκ των οποιων η μια θα αφορα αποκλειστικα παραδοσιακα προιοντα του τοπου μας σε μεταποιηση αλλα και σε λιανικη πωληση.
Η καθε επιχειρηση θα εχει ελαχιστο κοστος συμμετοχης αφου θα επιβαρυνεται μονο με τα εξοδα μετακινησης και διαμονης.
Πιστευουμε οτι ολοι πρεπει να προσπαθησουμε με ολες μας τις δυναμεις για τον σκοπο αυτο. Το ενδιαφερον σας μπορειτε να το εκδηλωσετε το αργοτερο εως 25/10 2018.
Παρακαλουμε ολα τα μελη και μη του συλλογου να κοινοποιησουν την επιστολη μας, με σκοπο να ενημερωθουν ολοι οι επαγγελματιες».