ΓΥΘΕΙΟ. Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου/Π.Ε. Λακωνίας και με την αιγίδα της Ε.Ι.Ο., διοργάνωσε με επιτυχία τον 17ο Διασυλλογικό Αγώνα «ΓΥΘΕΙΟ 2018» για σκάφη OPTIMIST και LASER4,7. Συμμετείχαν 47 αθλητές από 4 ομίλους.

Η αγωνιστική ομάδα αποτελούνταν από 3 αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7, την Μπουτεράκου Σοφία, τον Μπουτεράκο Ανδρέα και τον Πολυμενάκο Μιχάλη και από 10 αθλητές στην κατηγορία Optimist : Γούλα Βαϊα, Γούλα Κωνσταντίνο, Δημακάκο Δημήτριο, Μπουτεράκο Γεώργιο – Ιωάννη, Παναγάκη Σωτήρη, Παπαδάκο Θωμά, Σιγουλάκη Αλεξάνδρα, Σιγουλάκη Αλέξανδρο, Σιγουλάκη Ελένη και Φυντανίδη Αντώνιο.

Τα έπαθλα νίκης που κατέκτησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας είναι:

•στην κατηγορία Laser 4.7:
Σοφία Μπουτεράκου 1η στην κατηγορία κοριτσιών

Ανδρέας Μπουτεράκος 1ος στην κατηγορία αγοριών

Μιχάλης Πολυμενάκος 3ος στην κατηγορία αγοριών


• στην κατηγορία optimist:
Αλεξάνδρα Σιγουλάκη 1η στην κατηγορία κοριτσιών.

Βαϊα Γούλα 2η στην κατηγορία κοριτσιών.

Ελένη Σιγουλάκη 3η στην κατηγορία 11χρονων κοριτσιών

Κωνσταντίνος Γούλας 2ος στην κατηγορία 11χρονων αγοριών

Το ΔΣ του ΝΟΛ εκφράζει πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή μας κ. Μουγάκο Στέφανο. Ευχαριστεί πολύ τους αθλητές και τους Ομίλους για τη συμμετοχή τους και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση του αγώνα .

Την τελετή απονομής των επάθλων τίμησαν με την παρουσία τους:

Ο Δήμαρχος κ. Πέτρος Ανδρεάκος, Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Απόστολος Χριστοδουλάκος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Π.Ε. Λακωνίας κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, η Πολιτευτής Λακωνίας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μάνης Αιδεσιμώτατος Στέφανος Ταβουλάρης, ο Εκπρόσωπος της Ε.Ι.Ο. Έφορος Νοτίου Ελλάδας κ. Δημήτριος Κακαλίκας, η χορηγός εκπρόσωπος του ΠΕΤΡΑ & ΦΩΣ κ. Πέγκυ Νίκα – Παναγάκου.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην αθλήτρια του Ομίλου Σοφία Μπουτεράκου για την Πανελλήνια νίκη της στην κατηγορία κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για σκάφη τύπου BUG.