Γράφει ο Χρηστάκης Ιωάννης*

Φίλες αναγνώστριες, φίλοι αναγνώστες, αγαπητοί συνάδελφοι,
η διαπίστωση μου ότι όλα χειροτερεύουν στη μέση Εκπαίδευση τείνει να γίνει βεβαιότητα.

Πρώτη απογοήτευση
Και μάλιστα η συνδικαλιστική/διοικητική παράμετρος της -που όφειλε να είναι μάχιμη -(έστω και έπειτα από μία δεκαετία ήττας ή αν θέλετε πανωλεθρίας για θέματα οικονομικά και εργασιακά) παραπαίει στην κυριολεξία!!!

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια για ΑΠΥΣΔΕ και ΠΥΣΔΕ.Απογοητευτικά!!!
Οι ίδιοι σχηματισμοί,τα ίδια πρόσωπα,ίδιες τακτικές χωρίς την είσοδο του νέου,του ελπιδοφόρου,του ριζοσπαστικού,του καινοτόμου.Χρειαζόμαστε νέες δυνάμεις,ΝΕΟ ΑΙΜΑ,ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ!!!

Δεν μπορεί να εκφράζουν το νέο υποψήφιοι 50 και 60 χρόνων!!!
Ήμαρτον!!!
Βιολογικά,πνευματικά,ψυχικά αυτοί οι άνθρωποι-όσο συμπαθείς και να είναι πολλοί από αυτούς- έχουν ΦΘΑΡΕΙ!!!

Φοβάμαι ότι η ύπαρξη άδειων ψηφοδελτίων(αλήθεια γιατί δεν υπάρχουν λευκά?) και το ποσοστό της ΑΠΟΧΗΣ θα εκτοξευθούν φέτος,στις 7 Νοεμβρίου 2018!!!

Όσο για υποψήφιους που δεν στήριξαν τους αναπληρωτές κατά τις μεγάλες περσινές κινητοποιήσεις τους ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!

Δεύτερη απογοήτευση
Όμως εξίσου απογοητευτική, άστοχη και απρόσμενη για μένα είναι η κυκλοφορία κάποιων υπεύθυνων δηλώσεων ,μέσω των οποίων θα συναινούν οι συνάδελφοι να παρακρατείται ένα μικρό ποσό μηνιαίως από τραπεζικό τους λογαριασμό (στον οποίο κατατίθεται ο μισθός τους),το οποίο σε δωδεκάμηνη βάση θα αποτελεί το τίμημα ή καλύτερα την εξόφληση της ετήσιας συνδρομής μας στην ΕΛΜΕ Λακωνίας.(20 €)

Θα πρότεινα κάτι άλλο για να βλέπουμε τους συνδικαλιστές συχνότερα και πιο δραστήριους:Να περνούν από τα σχολεία(έτσι και αλλιώς έχουν συνδικαλιστικές άδειες),να παίρνουν το 20ευρο και να μας αναλύουν τις δράσεις τους,να μας εμπνέουν με το αγωνιστικό τους φρόνημα και να μας αναπτερώνουν το ηθικό με τα ρηξικέλευθα οράματά τους!!!

* Φιλόλογος

* Τα άρθρα δεν απηχούν απαραίτητα τη γνώμη του notospress.gr