Για έκτο συνεχόμενο ακαδημαϊκό έτος, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου οργανώνει πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με ειδίκευση «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία».

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αρχαία και Νέα Ελληνική Φιλολογία», που διοργανώνει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη τριάντα πέντε (35) θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για την Κατεύθυνση «Αρχαία Ελληνική Φιλολογία».

Οι σπουδές οι οποίες διαρκούν τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα οδηγούν στο αντίστοιχο Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης.
Η αίτηση συμμετοχής συμπληρώνεται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://class-phil.kalamata.uop.gr/aitisi2018 και πρέπει να υποβληθεί μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Για την φοίτηση στο Π.Μ.Σ. απαιτείται η καταβολή διδάκτρων, τα οποία ανέρχονται σε 2.100€, καταβλητέα σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις των 700€, η καθεμία πριν από την έναρξη των μαθημάτων κάθε εξαμήνου. Γίνονται δεκτοί και υπότροφοι του Ι.Κ.Υ. ή άλλων Ιδρυμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα http://class-phil.kalamata.uop.gr ή να καλέσουν στα τηλέφωνα 27210-65119 και 27210-65128.