Ώρες αγωνίας για τον Κώστα Λίβα 52 χρόνων, που αγνοείται από νωρίς το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου από το σπίτι του στα Ανώγεια Λακωνίας.

«Εκείνο το πρωί ο αδελφός του με τον οποίο ζουν μαζί, βρήκε το γράμμα του αγνοούμενου κτηνοτρόφου και αμέσως ειδοποίησε τις Αρχές. Το αγροτικό του αυτοκίνητο εντοπίστηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στην περιοχή Πενταλώνια σε υψόμετρο 1400 μέτρων, στους πρόποδες του Ταϋγέτου. Ήταν ξεκλείδωτο και μέσα βρέθηκαν τα κιάλια του και ένα παντελόνι», όπως σημειώνεται στην ιστοσελίδα anikolouli.gr της Αγγελικής Νικολούλη.

Από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής την Σπάρτη, καθώς και μέλη της ΕΜΑΚ με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκυλιών, επιχειρούν στην περιοχή του Ταϋγέτου όπου βρέθηκαν τα τελευταία ίχνη του κτηνοτρόφου από τα Ανώγεια. Στο σημείο όπου οι δυνάμεις εντοπισμού χτενίζουν την περιοχή για να τον εντοπισμό του Κώστα Λίβα βρέθηκε και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας. Σημειώνεται πως ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος έχει ύψος 1.80, ενώ έχει δοθεί στη δημοσιότητα και η φωτογραφία του.