ΛΑΚΩΝΙΑ. To Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη έκλεισε το σχολικό έτος 2017-2018 με τον πιο συγκινητικό τρόπο, χάρη στις επιδόσεις των σπουδαστών του. Από τη μία πλευρά τελείωσε με ένα σερί 22/23 [95,7%] και στα 206 πιστοποιητικά Γλωσσομάθειας σε 9 χρόνια λειτουργίας με τα αποτελέσματα Proficiency LRN [3/3 = 100%] αποχαιρετώντας μερικά ακόμα από τα παιδιά του που εμπιστεύτηκαν τη δουλειά του και που μεγάλωσαν στις αίθουσές του από τις Junior τάξεις.

Από την άλλη πλευρά υπήρξε κάτι εξίσου ευχάριστο το οποίο προμηνύει μία ελπιδοφόρα πορεία για το 2018 - 2019 αλλά και για την μετέπειτα πορεία του Moose και δεν είναι άλλο από τα αποτελέσματα που σημείωσε μία μικρή ομάδα μαθητών του κέντρου στις Εξετάσεις Young Learners του Πανεπιστημίου του Cambridge.

Συγκεκριμένα, αυτή η μικρή, αξιοπρεπής μα συνάμα αντιπροσωπευτική ομάδα της ποιοτικής δουλειάς του Moose L.S.. διέπρεψε στις παραπάνω εξετάσεις με άψογη επίδοση.

Για όσους πιθανόν να αγνοούν, οι εξετάσεις Cambridge English: Young Learners (YLE) είναι σχεδιασμένες για τη σωστή αξιολόγηση των γλωσσικών δεξιοτήτων παιδιών ηλικίας μεταξύ επτά και δώδεκα ετών στα Αγγλικά, φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με την καθημερινή γραπτή και προφορική αγγλική γλώσσα, με τρόπο διασκεδαστικό και ενθαρρυντικό.

Από το Moose Language Schools του Γεωργίου Μουστόγιαννη μας είπαν: «Δίνουμε τη δυνατότητα σε γονείς και μαθητές να ελέγχεται η επίδοση των παιδιών σε όλα τα στάδια της εκπαίδευσής τους από αξιόπιστες πηγές, με διαπιστευτήρια και με ανώδυνο τρόπο. Αυτό ακριβώς έγινε για άλλη μια φορά φέτος και με τους μικρούς φίλους του Moose L.S. Μπράβο λοιπόν σε όλους τους μαθητές μας, μικρούς και μεγάλους, και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη ζωή τους».

Δείτε εδώ τους επιτυχόντες

Moose Language Schools - Γιώργος Μουστόγιαννης
Oδός Αγίου Νίκωνος 60 και Αχιλλέως, Σπάρτη.
(στη συμβολή τους με την Όθωνος Αμαλίας)
Τηλέφωνο: 27310 89361
Κινητό: 6942 554 937
www: mooselanguageshools.gr