ΓΥΘΕΙΟ. Πρώτα απ΄ όλα πρόκειται για μια σημαντική επένδυση, μέσα στην οικονομική κρίση της χώρας. Αφορά σε ένα τομέα, τον Τουρισμό, που ακόμα στη Λακωνία δεν έχει αποδώσει τα ανάλογα με όσα έχει απολαύσει η Ελλάδα. Έγινε από τον συμπατριώτη Σπαρτιάτη ομογενή, Βαγγέλη Πετράκο, στο Γύθειο.

Το Infinity Hotel οικοδομήθηκε μετά από σημαντική παρέμβαση στην οδό Τζανήπεη Γρηγοράκη στο Γύθειο, δίπλα ακριβώς από το Επισκοπείο Μάνης. Τρείς όροφοι με πρόσοψη στη θάλασσα και θεά το απέραντο γαλάζιο του Λακωνικού κόλπου.
Στη διάθεση των παραθεριστών είναι 26 δωμάτια, κάποια εκ των οποίων μετατρέπονται σε οικογενειακά και μια εξαιρετική σουίτα. Χώρος για πρωινό, γεύμα και δείπνο, πλήρες menu με την υπογραφή sef, πισίνα με bar, πάρκιν, café και cocktail.
Η υποδοχή γίνεται σε μια ενδιαφέρουσα ρεσεψιόν, το χαμόγελο δεν λείπει και αυτό που κατακτά από την πρώτη στιγμή τον επισκέπτη είναι το άνοιγμα της ματιάς στη θάλασσα.

Εδώ μπορεί κάποιος να επιλέξει το ορμητήριό του για Μάνη και Μονεμβάσια, Μυστρά και Σπάρτη. Σύγχρονο και «φυτεμένο» πάνω στον μανιάτικο βράχο, πλημμυρίζει αύρα και στέκει αγέρωχο με τις βεράντες του όμοιες με κατάστρωμα κρουζερόπλοιου. H ματιά στέκεται για λίγο στον φάρο του Γυθείου που σηματοδοτεί τη νήσο Κρανάη και τον θρύλο της.

Όμορφες εικόνες, ενδιαφέρουσες γεύσεις για όποιον θέλει να ξεφύγει, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας από την καθημερινότητα.

Ήδη οι κρατήσεις αγγίζουν ήδη το 80% ενώ ο χώρος φιλοξενεί ακόμα και εκδηλώσεις λίγων ατόμων.

Ο Βαγγέλης Πετράκος μιλώντας στo notospress.gr αναφέρει: «Είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώνω αυτή την επένδυση στον τόπο μου. Εύχομαι να συμβάλει στην τουριστική εξέλιξη και να δίνει για πάντα εργασία σε συμπατριώτες μας. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση αλλά τα καταφέραμε. Σε λίγες ημέρες ολοκληρώνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες σε όλες τις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες μας. Περιμένουμε όλους τους συμπολίτες για όμορφες στιγμές. »

[ Infinity Hotel. Γύθειο. Τηλ:2733021007]