Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Βασσαρά, σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα και το ΕΚΑΒ, διοργάνωσε το Σάββατο 2 Ιουνίου σεμινάριο Α’ βοηθειών.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στη αίθουσα του πρώην κοινοτικού καταστήματος Βασσαρά, από έμπειρους και άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ και σε αυτό συμμετείχε σημαντικός αριθμός κατοίκων του χωριού. Αφορούσε βασικές γνώσεις σε θέματα Α’ βοηθειών, ιδιαίτερα σημαντικές και χρήσιμες, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς, ότι οι συμμετέχοντες ζουν και δραστηριοποιούνται σε μία τοπική κοινότητα που απέχει τουλάχιστον 25χλμ (30 λεπτά) από την πλησιέστερη μονάδα υγείας του Νομού μας.

Το Δ.Σ. του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βασσαρά εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ΕΚΑΒ και στους εκπαιδευτές / διασώστες κκ Γιαννόπουλο Κωνσταντίνο, Δρίβα Κωνσταντίνο και Ευαγγελάκο Σπύρο, που συμμετείχαν στην εκπαίδευση. «Η αμεσότητα και η εξαιρετική διάθεση και προθυμία με την οποία ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του μας, μαρτυρά, πέρα από την ήδη αναγνωρισμένη γνώση, εμπειρία και επιχειρησιακή ετοιμότητα, και τον υψηλό δείκτη κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, της διοίκησης και των εργαζομένων του συγκεκριμένου φορέα», τονίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου