Καταιγιστικός ήταν ο Άρης που επικράτησε εύκολα με 0-3 της ΑΕ Σπάρτης στο Δημοτικό Στάδιο της λακωνικής πρωτεύουσας για την 32η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι Θεσσαλονικείς προηγήθηκαν με χτύπημα πέναλτι με τον Διαμαντόπουλο, οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 0-3. Σκόρερ του 0-2 ο Πασάς.

Με τη νίκη αυτή οι «κιτρινόμαυροι» διατηρήθηκαν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο ΟΦΗ. Στον αντίποδα, οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, αφού μειώνονται δραματικά οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία, γεγονός που δημιουργεί νευρικότητα κι αυτό βγήκε και στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου το παιχνίδι διεκόπη λόγω μιας συμπλοκής των παικτών με τον διαιτητή του αγώνα, με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων να κατευνάζει τα πνεύματα.

Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα ήρθε να προστεθεί και η παραίτηση του Μάρκου Στεφανίδη από την τεχνική ηγεσία των Λακώνων!

Πλέον τα πράγματα για την ΑΕ Σπάρτη μοιάζουν δυσοίωνα καθώς βρίσκεται στην 11η με τετραπλή ισοβαθμία, μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τις τελευταίες αγωνιστικές η Σπάρτη έχει δύσκολο έργο αφού ταξιδεύει σε Δράμα και Ηράκλειο για να αγωνιστεί με την τοπική Δόξα και τον πρωτοπόρο ΟΦΗ αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:
ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Οικονομόπουλος, Γραικός, Δεινόπαπας (11' Συμεωνίδης) (57' Κολτσίδας), Παναγιώτου, Τσιόφου, Γουόρντεν (51' Μουζακίτης), Φουρτάδο
ΑΡΗ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μουμίν, Νίκιτς, Πασάς, Χαντί (72' Λώττας), Μπαργκάν (77' Τσουμάνης), Διαμαντόπουλος (80' Μπαστακός)

Βαθμολογία:
1. ΟΦΗ 80
2. Άρης 79
3. Παναχαΐκή 67
--------------------
8. Απόλλων Λάρισας 46
9. Καραϊσκάκης 45
10. Αναγέννηση Καρδίτσας 40
11. Σπάρτη 40
12. Αιγινιακός 40
13. Εργοτέλης 40
14. Πανσερραϊκός 33
15. Καλλιθέα 27
16. Παναιγιάλειος 25
17. Βέροια 5
18. Αχαρναϊκός -51