Ο Σταύρος Χρυσαδάκος στο notospress.gr

ΣΠΑΡΤΗ. Συνέντευξη που θα συζητηθεί παραχώρησε στο notospress.gr ο περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου Σταύρος Χρυσαδάκος.

Με αφορμή το «συνέδριο» για την Παραγωγική ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου, ο Σταύρος Χρυσαδάκος, έχει παρατηρήσεις, ενστάσεις και αντιρρήσεις τόσο για τον τύπο όσο και για την ουσία της συγκέντρωσης όπως χαρακτηρίζει το Συνέδριο.

Ο σύμβουλος της αντιπολίτευσης εκπροσωπώντας της Λαϊκή Ενότητα, προβαίνει και σε πολιτική αποτίμηση εκτιμώντας ότι «νικητής» βγήκε ο Πέτρος Τατούλης έναντι του Αλέξη Τσίπρα. Μιλάει για «συναλλαγή» και για απαράδεκτη αστυνόμευση ενάντια στους πολίτες διαδηλωτές και περιγράφει πόσο άστοχο ήταν καις ως «συνέδριο» και ως «αναπτυξιακό» και ως «δίκαιο».
Σημειώνει ότι δεν είναι ποτέ δυνατόν όταν μια χώρα δεν αναπτύσσεται και βιώνει κρίση σε όλα τα επίπεδα, μια Περιφέρεια να ισχυρίζεται ή να ελπίζει ότι είναι σε τροχιά ανάπτυξης.

Δεν παραλείπει να αναφερθεί στο θέμα της Διαχείρισης των Απορριμμάτων, στο θέμα της ΔΕΗ και της ενέργειας στην Πελοπόννησο και στο αν και κατά πόσο η Λακωνία έτυχε «δίκαιης» αντιμετώπισης στο Συνέδριο από Κυβέρνηση και Παράταξη Τατούλη.

Το Συνέδριο στην ουσία παρουσίασε τις προτεραιότητες και την Ατζέντα στη Παράταξης Τατούλη (και όχι του Περιφερειακού Συμβουλίου) και ως εκ τούτου η Περιφέρεια θα πιστωθεί ή θα χρεωθεί το όποιο αποτέλεσμα.