ΣΠΑΡΤΗ. Ο Σύλλογος Διδασκόντων Εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Σπάρτης, στα πλαίσια των δράσεων των φορέων που συμμετέχουν στη Θεματική Εβδομάδα 2017-2018 και της προσπάθειας δημιουργίας «Σχολής γονέων», διοργανώνουν εκδήλωση στο Αμφιθέατρο του σχολείου τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 με ομιλήτρια την κ. Ανδρέα - Παόλα Ρόχας Χιλ, Επίκουρη Καθηγήτρια Βιολογίας- Βιοχημείας στη Σχολή Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης του Παν/μίου Πελ/σου, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Η επίδραση των περιβαλλοντικών παραγόντων στην ανθρώπινη υγεία».

Eίναι η 2η χρονιά που η κ. Ρόχας υποστηρίζει με τις πολύτιμες γνώσεις της το σχολείο και τους μαθητές μέσα στην τάξη με βιωματικά μαθήματα, ενώ παράλληλα ενημερώνει και τους γονείς με ομιλίες της στο Αμφιθέατρό για θέματα διατροφής και υγείας των παιδιών αλλά και των ενηλίκων.

Ο Σύλλογος διδασκόντων εκπαιδευτικών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καλούν όλους όσους ενδιαφέρονται να αποκομίσουν χρήσιμες γνώσεις για την ανθρώπινη υγεία να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή ομιλία.