ΤΡΙΠΟΛΗ. Την Δευτέρα 29 -1-2018 και ώρα 3.30 μμ συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, σε ειδική συνεδρίαση σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.3852/2010 (άρθρα 179 και 185 παρ.4.2) και του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, άρθρο 21, με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Απολογισμός πεπραγμένων της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου έτους 2017.
2. Παρουσίαση ετήσιας έκθεσης του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το έτος 2017.

Την ίδια ημέρα και άλλη ώρα πραγματοποιείται η 2η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου ( ώρα 5.30 μ.μ.) με τα εξής θέματα:

• Ανακοινώσεις Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου
• Ανακοινώσεις Περιφερειάρχη Πελοποννήσου

• Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1. Πορεία στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο.

2. Έγκριση μεταφοράς των Τεχνικών Προγραμμάτων (Κ.Α.Π., Ιδίων Πόρων), προηγούμενων ετών της Π.Ε. Μεσσηνίας στο οικονομικό έτος 2018.
Εισηγήτρια: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση.
3. Έγκριση μεταφοράς των Τεχνικών Προγραμμάτων (Κ.Α.Π. & Ιδίων Πόρων), προηγούμενων ετών της Π.Ε. Κορινθίας, στο οικονομικό έτος 2018.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης.
4. Έγκριση μεταφοράς των Τεχνικών Προγραμμάτων, προηγούμενων ετών της Π.Ε. Αρκαδίας, στο οικονομικό έτος 2018.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
5. Έγκριση τροποποίησης της αριθ. 452/2016 προηγούμενης απόφασης Περιφερειακού Συμβουλίου Περιφέρειας Πελοποννήσου, για την προσθήκη της υπηρεσίας ΓΑΟ Ξυλοκάστρου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Κορινθίας.
Εισηγητής: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης.