ΣΠΑΡΤΗ. Με το αριστερό μπήκαν αγωνιστικά οι γυναίκες του Σπαρτιατικού στο νέο έτος, αφού ηττήθηκαν στο Άργος από την πολύ καλή ομάδα του Γ.Σ. Άργους με 3-0 σετ.
Όπως μας ενημερώνει ο Έφορος του Σπαρτιατικού κ Β. Τρουγκάκος η ομάδα σαφώς συνεχίζει να πληρώνει το τίμημα των απουσιών στα εκτός έδρας παιγνίδια, λόγω αυξημένων σχολικών υποχρεώσεων των αθλητριών του, με αποτέλεσμα τις συνεχείς εναλλαγές σχημάτων.
Ωστόσο θα μπορούσε να κάνει και την έκπληξη, αν κρατούσε το πολύ καλό ξεκίνημα που έκανε στο 1ο σετ, αφού έφτασε να προηγείται με 8 πόντους διαφορά (15 – 23) και τελικά έχασε το σετ με 28-26.

Στα θετικά η συμμετοχή σιγά - σιγά και άλλων μικρότερων αθλητριών από τα αναπτυξιακά τμήματα, σε εφαρμογή ενός πλάνου που είχε τεθεί εξ΄ αρχής μετά βεβαίως από τον πρώτο στόχο που ήταν η παραμονή και η πολύ καλή αγωνιστική πορεία στην κατηγορία.

Τα σετ : 28-26, 25-15 και 25-20.

Γ.Σ ΑΡΓΟΥΣ (Θεοδώρου Δ.) Τσαμπάση, Φλώρου, Ξανθή, Τζαγκαράκη, Κλαδή, Σόλλη, Παπασπυροπούλου, Γρίβα, Μαστοράκη (λ), Καραμούτζου, Κότσιφα, Ντούλια.

Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ: (Κωνσταντόπουλος Μ., Σταυρόπουλος Κ.) Αποστολοπούλου Κ, Δημητριάδη Ν, Λάμπρου Η, Καπετάνιου Ε, Σάλαρη Π., Βενιζέλου Ε. Τσεμπελή Α., Δημάκη Σ. (λ), Μαμμή Β, Λαμπρινού Κ.

Τα άλλα αποτελέσματα στις 7-1-2018 έχουν ως εξής:
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ – Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 3 - 2
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε - Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 0 - 3
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 3 - 0
Βαθμολογία 8ης αγωνιστικής
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 20
Γ.Σ. ΑΡΓΟΥΣ 16
Γ.Σ. ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ 14
Α.Ο. ΑΚΡΙΤΑΣ 14
Ε.Α. ΠΑΤΡΩΝ 13
Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ 10
Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 6
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε 3

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 14-1-2018 και ώρα 17:00 εντός έδρας με την Ε.Α. Πατρών.