ΣΠΑΡΤΗ. Όταν τα ελληνικά κάλαντα αναμειγνύονται με τις αγγλικές μελωδίες και τις αμερικάνικες εικόνες, τότε ένα Σχολείο μπορεί να γιορτάζει πραγματικά με δύο επίσημες γλώσσες… Αυτό συνέβη στο Moose Language Schools κατά την εορτή των Χριστουγέννων, την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, όπου οι μαθητές όλων των βαθμίδων είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια γιορτή με πολλά μηνύματα που προέκυπταν είτε από τα τραγούδια είτε από τα λογοπαίγνια, είτε ακόμα και από τις εικόνες.
Τραγούδια και karaoke, ύμνοι, κλήρωση δώρων, κυρίως βιβλίων, προβολή επίκαιρης ταινίας και χαρούμενες ευχές.

Ο Γιώργος Μουστόγιαννης υποδέχθηκε μαθητές και γονείς ενώ από το διαδίκτυο πολλά ήταν τα μηνύματα απόφοιτων του Σχολείου από την Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Τα μικρά κυρίως παιδιά είχαν την ευκαιρία, ακόμα και μέσα από μια γιορτή να συνειδητοποιήσουν τα μικρά και μεγάλα μυστικά που μπορεί να μας κάνουν καλύτερους και τελικά πιο ευτυχισμένους. Ειλικρίνεια, αλληλεγγύη και αγάπη…

Κανείς δεν έχασε στρέφοντας την σκέψη του στον συνάνθρωπο που νιώθει μοναξιά, κανείς δεν ζημιώθηκε όταν φέρθηκε με συμπόνια στα ζώα, κανείς δεν εξαπατήθηκε όταν ακολούθησε το όνειρό του.
Με συναίσθημα αυθεντικό αλλά και λογική μια θέση στο τρένο της ζωής μπορεί να μας φέρει εμπειρίες, περισσότερη γνώση και τελικά πραγματική ευτυχία.