ΣΠΑΡΤΗ. Πέρασαν δυο χρόνια από τότε που το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Στα Σύννεφα» άνοιξε τις πόρτες του στη Σπάρτη και ξεκίνησε το δημιουργικό ταξίδι του. Στη συναρπαστική αυτή διαδρομή συνάντησε έμπνευση, αγάπη, στήριξη και συμμετοχή! Αυτό ακριβώς είναι που θέλει να γιορτάσει με όλους τους φίλους του στα 2α γενέθλιά του!

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου λοιπόν, εγκαινιάζει τον ανακαινισμένο χώρο του και γιορτάζει τα γενέθλιά του με ζεστό κρασί και κεράσματα μετά τις 19.00 (το Party θα συνεχιστεί και μετά τη λήξη του ωραρίου των καταστημάτων).

Παράλληλα, παρουσιάζει τις Χριστουγεννιάτικες προτάσεις του: χειροποίητα γούρια ασυνήθιστα και αληθινά πρωτότυπα αλλά και τις εκπληκτικές χειροποίητες γυάλινες μπάλες της Αθανασίας Κοπιτοπούλου. Η Αθ. Κοπιτοπούλου έχει το μοναδικό στην Ελλάδα εργαστήρι φυσητού γυαλιού στη Θεσσαλονίκη! Η κάθε μπάλα φτιάχνεται με το στόμα, η δημιουργός της φυσά και φουσκώνει το γυαλί μέσα από έναν γυάλινο σωλήνα επάνω στη φωτιά! Οι υπέροχες γυάλινες μπάλες είναι ιδανική πρόταση για γούρι αν θέλετε να προσφέρετε ένα πραγματικά μοναδικό δώρο!

Ζεστή ατμόσφαιρα, πρωτότυπα δώρα, ανανεωμένος χώρος και party γενεθλίων σε Χριστουγεννιάτικο ρυθμό! Αυτήν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου πετάξτε «Στα Σύννεφα» και επισκεφθείτε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Στα Σύννεφα» στη Σπάρτη, Ευαγγελιστρίας 52.