ΣΠΑΡΤΗ. 7 Δεκεμβρίου – Moose Language Schools . Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση γονέων και μαθητών της Α’ προκαταρκτικής (A Junior) με παρουσίαση από την κ. Αδαμαντία Μπουρδέρη, Τeacher Τrainer/ ELT Consultant του εκδοτικού οίκου Express Publishing. Η παρουσίαση αφορούσε στην ενημέρωση για το ie-book, το διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει οι μαθητές να μελετούν στο σπίτι για την αποφυγή λαθών.

Δόθηκε έμφαση στο ό,τι το παιδί μπορεί μόνο του να μελετήσει στο σπίτι με τη βοήθεια του ie-book αφού δίνει διάφορες δυνατότητες στο μαθητή όπως το να αναζητήσει μόνος του γραμματικούς κανόνες ,να κάνει χρήση λεξικού, επανάληψη και εξάσκηση με ευχάριστο τρόπο και στην σωστή προφορά.

Επίσης, η κυρία Μπουρδέρη έδωσε στους γονείς να καταλάβουν σχετικά με το διάβασμα των παιδιών τους στο σπίτι πως εφόσον χρησιμοποιείται το ie-book αρκεί η επίβλεψη από την πλευρά τους.

«Το ie-book αποτελεί ένα σύγχρονο μέσο εκμάθησης που χρησιμοποιείται στο κέντρο μας από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του και εξασφαλίζει για τους μαθητές την αυτονομία τους στο διάβασμα. Η εμπέδωση της αντίληψης αυτής από γονείς και μαθητές ήταν ο στόχος της παρουσίασης τον οποίο και πετύχαμε», δηλώνει ο Γιώργος Μουστόγιαννης, Διευθυντής Σπουδών του Moose Language Schools.