ΣΠΑΡΤΗ. Πολύ συχνά στο facebook αναρτώνται σημαντικές στιγμές του ανθρώπου, που είναι συνάμα και μοναδικές. Ο γιατρός (και δήμαρχος Ευρώτα) Γιάννης Γρυπιώτης γράφει σήμερα:

«Σήμερα ήταν μια από τις πιο σημαντικές μέρες στην ζωή μου .... Μας επισκέφθηκε ο Cristiano Crasmariu να μας πει ευχαριστώ για την αντιμετώπιση του ...

O Cristi πριν από τέσσερις μήνες είχε υποστεί οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου και ανακοπή, εισήχθη στα ΤΕΠ και καταφέραμε... να τον ξαναδούμε μετά από μεγάλη του ταλαιπωρία. Τον διακομίσαμε στην Εντατική του Πύργου και όλα πήγαν τέλεια ... Τι να πω συγκίνηση ... χαρά .... Είναι μοναδικές οι στιγμές που προσφέρει το επάγγελμα μας χαρά, λύπη ..... Όμως το ευχαριστώ από έναν ... που πίστευαν όλοι ότι δεν έχει ελπίδα είναι μοναδική στιγμή για όλους τους Ιατρούς ....Αξίζει να παλεύεις , αξίζει που δώσαμε τα χρόνια μας για αυτή την μοναδική χαρά που σου προσφέρει αυτή η επιστήμη. ... Αξίζει να είσαι μόνο Ιατρός ... Για αυτό η επιστροφή μου ... από σήμερα σε εκείνο που πλέον αποτελεί επιλογή μου !!!

Cristi Crasmariou να είσαι πάντα δυνατός ...»