ΣΠΑΡΤΗ. Μια κακή μέρα ήταν η χθεσινή για την ομάδα της Σπάρτης. Η ΑΕ Σπάρτη υποδέχτηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης τον Ατρόμητο Αθηνών από τον οποίο και ηττήθηκε 0-4.

Η ομάδα του Ατρόμητου ταξίδεψε ως τη Σπάρτη με τους καλύτερους παίκτες της αφού ήρθε για να κερδίσει την πρωτιά στον 4ο Όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Το σκορ πέτυχαν οι Μαντσόν (17’ και 27’), Ουάρντα (37’) και Μενσά (75’).

Η Ομάδα της Σπάρτης αν και εξαρχής δεν είχε με το μέρος της τις πιθανότητες έκανε μια κακή εμφάνιση αφού παρουσιάστηκε «εγκλωβισμένη» στο μισό γήπεδο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αδυναμία να «κρατήσει» τη μπάλα. Η χθεσινή ήττα αλλά και οι προηγούμενες επιδόσεις της στον Όμιλο έφεραν τον αποκλεισμό της με 0 βαθμούς και 13 γκολ παθητικό. Ο προπονητής της Ομάδας πάντως, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως επειδή ακριβώς ο αποκλεισμός της Σπάρτης από το Κύπελλο είχε ήδη γίνει αποφάσισε να «ξεκουράσει» πολλούς καλούς παίκτες και πήγε πιο αδύναμος σε ένα παιχνίδι «διαδικαστικό» για το οποίο δεν υπήρχε κανένα κίνητρο. Την ΑΕ Σπάρτη ενδιαφέρει άλλωστε το πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας πάντως επισήμανε ότι ο Ατρόμητος ήταν «μια κλάση πάνω» από τη Σπάρτη.