Απάντηση του βουλευτή Σταύρου Αραχωβίτη σε επιστολή / άρθρο της προέδρου του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αγγελικής Ρόδη- Burriel.

"Με έκπληξη – δυσάρεστη ομολογουμένως – διάβασα την επιστολή / άρθρο της προέδρου του Τμήματος Νοσηλευτικής Σπάρτης στην ιστοσελίδα σας την 25η Οκτώβρη 2017. Μια επιστολή που απευθύνεται εμφανώς προσωπικά σε εμένα τον ίδιο, και με την οποία μάλιστα εγκαλεί τον βουλευτή του Νομού για τις πηγές πληροφόρησής του, με ποιόν συζητάει και για ποιο αντικείμενο!
Στις 20 Μαρτίου 2017 επισκέφτηκα την Πρόεδρο κ. Ρόδη – Burriel στο γραφείο της όπου έλαβα ενημέρωση και συμφωνήσαμε σε ορισμένα βήματα προς την κατεύθυνση της αναβάθμισης της σχολής. Μετά την επίσκεψή μου αυτή ουδεμία ενημέρωση έλαβα από εκείνην.
Ο καθένας από εμάς έχει ένα ρόλο να διαδραματίσει και καλό είναι να αρκεστεί σε αυτόν. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι κριτική αλλά και δράση επί της ουσίας. Ο ρόλος της Διοίκησης ενός Πανεπιστημιακού Τμήματος είναι, πράγματι, μια πολύ σοβαρή δουλειά. Καλό είναι λοιπόν να μην εμπλέκεται με την πολιτική και με τα καθήκοντα άλλων, πολύ δε περισσότερο να υποδεικνύει με ποιους θα συζητά και τι πληροφόρηση θα λαμβάνει ο υπεύθυνος της πολιτικής διαχείρισης. Η σύνθεση παράγει αποτελέσματα και όχι ο απομονωτισμός".