ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. «Πίνεις MILKO; Παίζεις 3Χ3, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, #PISTEPSETO» είναι το κεντρικό σύνθημα του φετινού γνωστού σε όλους Τουρνουά «3 Χ 3», το οποίο φιλοξενεί η Μονεμβασιά σήμερα Σάββατο 7 και αύριο Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην Κεντρική Πλατεία της πόλης.

Αγόρια και κορίτσια γεννημένα από το 1999 μέχρι το 2009 συμμετέχουν, παίζουν και απολαμβάνουν το μπάσκετ στο δρόμο.

Το τουρνουά διοργανώνεται στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος της Ε.Ο.Κ από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής και Νότιας Πελοποννήσου και το Δήμο Μονεμβάσιας.

«Πιστεύοντας ότι ο Αθλητισμός είναι και πρέπει να είναι μια μεγάλη Γιορτή, που συνεπαίρνει όχι μόνο όσους αθλούνται, αλλά και όλους εμάς που τους παρακολουθούμε, καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν , να διασκεδάσουν και να χαρούν το Μπάσκετ, να είναι μαζί μας το διήμερο αυτό στη Κεντρική Πλατεία Μονεμβάσιας.
Η έναρξη του «MILKO» Τουρνουά θα γίνει το Σάββατο και τη Κυριακή στις 9 π.μ., ενώ στους αθλητές – αθλήτριες των ομάδων που θα συμμετέχουν στους τελικούς αγώνες του κάθε ομίλου του Τουρνουά, η Ε.Ο.Κ. θα δώσει αναμνηστικά μπλουζάκια GSA, ενώ στους παίκτες της νικήτριας ομάδας του κάθε ομίλου, απονέμονται μετάλλια και backpack από τη MILKO»
, αναφέρεται στην ανακοίνωση-πρόσκληση των διοργανωτών.