ΛΑΚΩΝΙΑ. Το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Φλώρινας και στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που υπογράφτηκε μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων το 2016, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή από τη Φλώρινα στη Λακωνία στις 15-16 Σεπτεμβρίου 2017. Επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Φλώρινας θα επισκεφτούν το νομό Λακωνίας με σκοπό να γνωρίσουν τα προϊόντα και τις επιχειρήσεις του αλλά και να παρουσιάσουν τα δικά τους προϊόντα.

Η αποστολή αποτελείται από επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τα λακωνικά προϊόντα ελαιόλαδο, ελιές και εσπεριδοειδή και από επιχειρήσεις που παράγουν και θέλουν να προωθήσουν γλυκά κουταλιού, κρασιά, τσίπουρο, μεταποίηση πιπεριάς, ζυμαρικά, φρούτα, φασόλια και αναψυκτικά.

Για την παρουσίαση των προϊόντων και τη γνωριμία των επιχειρήσεων θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της αποστολής με λακωνικές επιχειρήσεις-μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00.
Παρακαλούνται τα μέλη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη συνάντηση και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους ή να γνωρίσουν τα προϊόντα της αποστολής να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο e-mail gytheioc@otenet.gr ή στο φαξ 2733022008 συμπληρώνοντας τη συνημμένη αίτηση, έως την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 15:00.

Σημειώνεται ότι η συνάντηση έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας παραγωγούς και εμπόρους ή εν δυνάμει παραγωγούς και εμπόρους ελιάς, ελαιολάδου και εσπεριδοειδών, καθώς και για τις επιχειρήσεις χονδρικού και λιανικού εμπορίου των τροφίμων που θα παρουσιάσει η αποστολή.

Για τη συνημμένη δήλωση συμμετοχής πατήστε εδώ.