ΣΠΑΡΤΗ. Ξεσήκωσε για μια ακόμη φορά τους νέους της Σπάρτης ο «Ρυθμός Νεολαίας»!

Η απόλυτη μουσική γιορτή της νεολαίας διοργανώθηκε φέτος στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Σπάρτη.Παγκόσμια Πόλη».

Τη βραδιά άνοιξαν τα χορευτικά σύνολα Christina’s Dance Studio και Bioenergia Fitness Center ενώ ακολούθησαν οι βραβεύσεις των Ομάδων Βόλλευ Γυναικών και Ανδρών του Σπαρτιατικού Συλλόγου για την άνοδό τους στη Β Κατηγορία, του Λάκωνα sprinter Λυκούργου Τσάκωνα για τις επιδόσεις του στα 200m αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Λεωνίδας» για τη διοργάνωση της Γιορτής Νεολαίας.

Βράβευσαν οι παρόντες Β. Βαλιώτης-Δήμαρχος Σπάρτης, Χ. Αλεξάκος-Πρόεδρος Π.Α.Σ. Σπάρτης «Ο Λεωνίδας» και Δ.Σ. Σπάρτης, Γ. Γαλανοπούλου-Πρόεδρος Ν.Π.ΠΟ.ΠΕ. Δ. Σπάρτης και ο Σπ. Παπαδάκος- Πρόεδρος ΔΣ ΑΣΕΕ Αμυκλών «Λακωνία». Τη βραδιά συντόνιζαν ο Κώστας Τσέγγος και ο Jim Varounis.
Η βραδιά συνεχίστηκε «ρυθμικά» με την εκπληκτική φωνή του Scal από το The Voice και τους Kings που κυριολεκτικά απογείωσαν το κέφι εκατοντάδων μικρών και μεγάλων!

Το φετινό «Ρυθμό Νεολαίας» συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Αποδήμων και Επαναπατρισθέντων Λακώνων «Ο Λεωνίδας», η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Ν.Π. Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Σπάρτης και ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Σπάρτης «Ο Λεωνίδας». Στη διοργάνωση συμμετείχαν και υποστήριξαν τα καταστήματα της Σπάρτης και το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων Ο.Τ.Ε. Λακωνίας. Την εκδήλωση στήριξαν δεκάδες χορηγοί ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το notospress.gr και το Notos Fm.