ΟΛΥΜΠΙΑ. Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με την Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει μια μοναδική βραδιά, υπό τις μελωδίες της μεγάλης συνθέτριας Ευανθίας Ρεμπούτσικα, στα πλαίσια των επετειακών εκδηλώσεων των 2800 χρόνων από τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες και της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες «Paris 2024».

Η Συναυλία θα γίνει την Παρασκευή 12 Απριλίου, στις 20:30, μπροστά από το Δημαρχείο Αρχαίας Ολυμπίας. Η Ελληνίδα συνθέτης μετά από μία απίστευτη συναυλιακή χρονιά με τις εξαιρετικές sold out συναυλίες της στο Ηρώδειο, στο Κολλέγιο Αθηνών και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, με το δοξάρι και το βιολί της, το κόκκινο χρώμα σήμα κατατεθέν της και την κινηματογραφικών αποχρώσεων μουσική της, μας υπόσχεται μια μαγική βραδιά.

Θα ακουστούν μουσικές από τα σπουδαία soundtrack της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, από την «Πολίτικη κουζίνα», τον «Νοτιά», και το «Babam ve Oğlum» μέχρι τη «Φωνή Αιγαίου» και τις «Μη Χαμένες Πατρίδες» .

Τις μελωδίες που όλοι αγαπήσαμε απογειώνουν μαζί με την Ευανθία Ρεμπούτσικα οι εξαιρετικοί μουσικοί της:

  • Ανδρέας Συμβουλόπουλος – Πιάνο
  • Θάνος Σταυρίδης – Ακορντεόν
  • Πάνος Δημητρακόπουλος – Κανονάκι
  • Πέτρος Κούρτης – Κρουστά
  • Μάκης Κρέτσης – Κρουστά

*Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις