Εγκαινιάστηκε ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Β Τάξης στην Πετρίνα15-05-2017 10:19   

ΠΕΤΡΙΝΑ. Την Παρασκευή 12 Μαΐου εγκαινιάστηκε ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Β Τάξης στην τοπική κοινότητα της Πετρίνας του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στα εγκαίνια του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Σταθμού Β’ Τάξης, που πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 12 Μαΐου, στην τοπική κοινότητα Πετρίνας του Δήμου Ανατολικής Μάνης βρέθηκε ο βουλευτής Λακωνίας Στ. Αραχωβίτης.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μάνης κ.κ. Χρυσόστομος, παρουσία τοπικού κλήρου.
Την ιδιαίτερα σημαντική μέρα για το Πυροσβεστικό Σώμα στην Λακωνία, τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Βουλευτής Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Αραχωβίτης, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Ιωάννης Καπάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος, ο Δ/της της Π.Υ. Γυθείου Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής,  αξιωματικοί και στελέχη των πυροσβεστικών υπηρεσιών του νομού, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου.  

Η λειτουργία Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πετρίνα, ο οποίος θα έχει στην δύναμή του 28 εθελοντές πυροσβέστες, έρχεται να ενισχύσει σημαντικά τις δομές και την λειτουργία της Π.Υ. Γυθείου. Με γνώμονα πρωτίστως την ακεραιότητα των πυροσβεστών, ο σταθμός θα συνδράμει στην προστασία μιας μεγάλης σε έκταση περιοχής του νομού, ιδιαίτερα ευαίσθητης και πολύπαθης από παλαιότερες πυρκαγιές.

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ