Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης στην Κυνηγεσία 2017!21-04-2017 13:22   

ΣΠΑΡΤΗ. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μετάβαση του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης στην Έκθεση Κυνηγεσία 2017 στο MEC Παιανίας. Τα μέλη του συλλόγου είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στους χώρους της έκθεσης και να παρακολουθήσουν τις παράλληλες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, τα μέλη του συλλόγου είχαν την

ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα!

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης συνεχίζει τις κινήσεις συσπείρωσης κι εξωστρέφειας. Η Κυνηγεσία 2017 άλλωστε ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα μέλη του συλλόγου να ενημερωθούν για θέματα που άπτονται του κυνηγετικού ενδιαφέροντος, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν απόψεις. Φιλοξενούμενοι του Κ.Σ. Σπάρτης ήταν ο πρόεδρος του Κ.Σ. Μολάων, Νίκος Μέμιτσας, και ο πρόεδρος του Κ.Σ. Βορείου Λακεδαίμονος, Β.Καλαμαράς.

Σε σχετική δήλωση του, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης κ. Γιάννης Καρβουνιάρης τόνισε τη σπουδαιότητα της έκθεσης Κυνηγεσία, απέδωσε τα εύσημα στους διοργανωτές και υποσχέθηκε νέες δράσεις του συλλόγου το επόμενο διάστημα.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης σε σχετική ανακοίνωσή του ευχαριστεί ιδιαίτερα το Λάκωνα εκτροφέα κι εκπαιδευτή Κώστα Κουλογεωργίου, για την προσφορά του, καθώς και το ihunt και τον Κώστα Λουρή για το DVD.  

 
Αποστολή της δικής σου   είδησης   ή   αγγελίας

 

Τιμές Καυσίμων ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Γιατροί ΕΟΠΥΥ ΛΑΚΩΝΙΑΣ