Κηδείες
Ματίνα Η. Γορανίτη

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελέστηκε η κηδεία της 93χρονης Ματίνας Η. Γορανίτη. Η ταφή της έγινε στο Β Νεκροταφείο της Σπάρτης.

Σαράντος Ι. Λιγκρης
Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελέστηκε η κηδεία του 90χρονου Σαράντου Ι. Λιγκρη. Η ταφή του έγινε στο Β Νεκροταφείο Σπάρτης.

Μνημόσυνα
Βασιλική Π. Χριστοδουλοπούλου

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 07.30 στην Ιερά Μονή Αγίων Τεσσαράκοντα στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Π. Χριστοδουλοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η κόρη της Σούλα Κουσούλη, τα εγγόνια της Γιάννης, Τάκης και Μάντω, τα αδέλφια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια και οι λοιποί συγγενείς της.

Κατίνα Ν. Γιαννακοπούλου
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κατίνας Ν. Γιαννακοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα αδέλφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γιαννούλα Ν. Παπανικολάου
Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 08.30 στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γιαννούλας Ν. Παπανικολάου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η κόρη της Μάρθα, τα εγγόνια της Γιάννης και Αλέξιος και οι λοιποί συγγενείς της.

Βασιλική Π. Ζέππου
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στους Βουτιάνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Βασιλικής Π. Ζέππου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα τέκνα της Παναγιώτα-Ιωάννης Κράμπης, ο Ιωάννης-Ειρήνη Ζέππου, η Ιωάννα-Δημήτριος Κατσίχτης και ο Αναστάσιος-Τούλα Ζέππου, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της και οι λοιποί συγγενείς της.

Θεόδωρος Κ. Μενούτης
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Θεόδωρου Κ. Μενούτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά του Παναγιώτης, Σωφρονία, Μάρτιν, Κωνσταντίνος, Μαρία και Άγγελος, τα εγγόνια του Ανταίας και Κάη και οι λοιποί συγγενείς του.

Σουλτάνα (Άννα) Βερδηλου
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Κλαδά τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σουλτάνας (Άννας) Βερδηλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης-Αθανασία Βερδήλου και η Βασιλική-Ευάγγελος Τσαφαράς, τα εγγόνια της Παναγιώτης, Σπύρος και Χριστιάνα και οι λοιποί συγγενείς της.

Αικατερίνη Χ. Αργυροπουλου
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στον Ιερό Ναό Αγίων Ταξιαρχών στη Λογγάστρα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Αικατερίνης Χ. Αργυροπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Παναγιώτης-Σοφία, Δήμητρα και Θωμάς, τα αδέλφια της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονά της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.