ΗΠΑ. Eνα πολύ γλυκό περιστατικό, που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε να θεωρηθεί αρκετά επικίνδυνο, κατέγραψε η κάμερα κλειστού κυκλώματος σε γκαράζ στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όπου φαίνεται ένας άνδρας, στην προσπάθειά του να κλέψει ένα ποδήλατο, να παίζει με το σκυλάκι της οικογένειας.

Πρόκειται για ένα αξιολάτρευτο golden retriever, που όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ούτε ο δράστης δεν μπορούσε να του αντισταθεί καθώς σταμάτησε ό,τι έκανε και άρχισε να παίζει μαζί του.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας του γκαράζ φαίνεται ο διαρρήκτης να φεύγει με το ποδήλατο, ωστόσο, εκείνη την ώρα κάνει την εμφάνισή του το σκυλάκι της οικογένειας, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να του αντισταθεί και να αρχίσει να το χαϊδεύει.

Μιλούσε στο σκυλάκι

Ο δράστης, μάλιστα, ξεκίνησε να μιλάει στο σκυλάκι λέγοντας του «είσαι το πιο cool σκυλί που έχω γνωρίσει ποτέ. Κι εγώ σε αγαπώ. Είσαι μια γλύκα», ενώ μετά πρόσθεσε «πού είναι ο μπαμπάς σου; Δεν πρέπει να αφήνει το γκαράζ ανοιχτό».

Παρά τα χάδια και τις γλύκες, ο δράστης ολοκλήρωσε τον «αρχικό του σκοπό», που δεν ήταν άλλο από το να κλέψει το ποδήλατο και να εξαφανιστεί. «Όσο ασήμαντο κι αν φαίνεται» η αστυνομία ζητάει πληροφορίες, ώστε να προχωρήσει στη σύλληψη του άνδρα.

Σύμφωνα με τη New York Post, το αστυνομικό τμήμα του Σαν Ντιέγκο έγραψε στο Facebook «Ο ύποπτος περιγράφεται ως λευκός άνδρας, που εθεάθη τελευταία φορά να φορά με μπλε και άσπρο καπέλο, γκρι μπλούζα, μπλε σορτς και πορτοκαλί αθλητικά παπούτσια. Κουβαλούσε ένα μαύρο και μπλε σακίδιο πλάτης».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις