ΕΛΛΑΔΑ. Και επισήμως ο Νίκος Χαρδαλιάς θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε τη στήριξή της στην υποψηφιότητα του υφυπουργού Εθνικής Αμυνας Νίκου Χαρδαλιά.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:

«Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώνεται ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς».

Σημειώνεται ότι η ΝΔ κατέληξε τελικά στον κ. Χαρδαλιά, μετά τον θόρυβο για το ζεϊμπέκικο του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη που προκάλεσε την αντίδραση του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο υφυπουργός Άμυνας αρχικά δεν επιθυμούσε να κατέβει στην περιφέρεια και είχε βάλει πλώρη για την Ευρωβουλή. Χθες εκλήθη όμως στο Μαξίμου, όπου συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Οι περιφερειακές εκλογές στην Αττική αναμένεται επομένως να εξελιχθούν σε γαλάζιο εμφύλιο, καθώς ο κ. Πατούλης διαμηνύει ότι είναι αποφασισμένος να κατέβει κανονικά, δεδομένου άλλωστε ότι είναι εν ενεργεία περιφερειάρχης και οι αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου απέχουν μόλις 50 ημέρες.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις