Γράφει ο Ηλίας Παναγιωτακάκος

ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής και π. υπουργός του ΠΑΣΟΚ Φ. Σαχινίδης επισκέφτηκε το Σάββατο 18/5 την Λακωνία στα πλαίσια των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024. Στο πυκνό πρόγραμμα του ο κ. Σαχινίδης είχε την ευκαιρία στην συνάντηση του με τους παραγωγικούς φορείς της Λακωνίας να ενημερωθεί εκτός των γενικών προβλημάτων τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός.

Περιοδεία στη Λακωνία

Στην περιοδεία σε Βλαχιώτη και Σκάλα ενημερώθηκε για τα βασικά προβλήματα της περιοχής του κάμπου του Ευρώτα όπως το κόστος παραγωγής των αγροτικών προϊόντων, τις αθρόες εισαγωγές από τρίτες χώρες χωρίς έλεγχο, την απειλή της ερημοποίησης και της υφαλμύρωσης και τη έλλειψη βασικών έργων υποδομής, όπως αντιπλημμυρική προστασία, οδικοί άξονες ασφάλειας και καθυστερήσεις στα αρδευτικά έργα όπως του Τρινάσου.

Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής κ. Σαχινίδης αναφέρθηκε στην εμπειρία του στα δύσκολα πρώτα χρόνια του μνημονίου ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα έργα και τις ημέρες του ΠΑΣΟΚ κυρίως στην στήριξη του ΕΣΥ και των Κέντρων Υγείας αλλά και την στήριξη της αγροτικής παραγωγής.

Επεσήμανε ότι η πολιτική της ΝΔ οδηγεί την ελληνική κοινωνία σε φτωχοποίηση, τον αδιαφανή τρόπο αξιοποίησης του ταμείου ανάκαμψης, αλλά του ΕΛΓΑ και του ΟΠΕΚΕΠΕ. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα θύματα των Τεμπών, τις παρακολουθήσεις, στην λίστα των e-mails από το ΥΠΕΣ αλλά και στην διαχείριση των Εθνικών μας θεμάτων και της εξωτερικής πολιτικής.

Ομιλία στο Εργατικό Κέντρο

Στην κεντρική του ομιλία στο Εργατικό Κέντρο της Σπάρτης ανέλυσε την πολιτική του ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα και το Ευρωκοινοβούλιο. Κάλεσε τους πολίτες και την νέα γενιά για μαζική συμμετοχή στις κάλπες για την στήριξη της δημοκρατίας αλλά και την προοπτική της χώρας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι. «Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι πρώτη επιλογή στην ψήφο των πολιτών γιατί αποτελεί αποδεδειγμένα αξιόπιστη λύση που ανέλαβε το πολιτικό κόστος για το μέλλον της χώρας. Οι προτάσεις είναι αξιόπιστες για την συνοχή, την αλληλεγγύης και την ανάπτυξη της Ελληνικής κοινωνίας» κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Φ. Σαχινίδης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις