Ανεβαίνει ο Μητσοτάκης στο βήμα της Βουλής για να πει στο 100% των ψηφοφόρων της ΝΔ ότι θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την προάσπιση των ανθρώπινων δικαιωμάτων στη χώρα, από την ψήφιση του ν/σ για το γάμο ομόφυλων. Μια χώρα που ήδη έχει καταγγελθεί στο Ευρωκοινοβούλιο για καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων όπως η ασφάλεια στις επικοινωνίες και η ελευθεροτυπία…

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλοντας να στείλει μήνυμα στους Μητροπολίτες που εξέφρασαν αντίθετη άποψη για το νομοσχέδιο είπε «τα Καίσαρος Καίσαρι και τα του Θεού τω Θεώ». Και για να τον καταλάβει και ο τελευταίος παπάς του χωριού πρόσθεσε τη ρήση του Κολοκοτρώνη «ή παπάς παπάς ή ζευγάς ζευγάς»…

Έλα όμως που ο Καίσαρας της πολύχρωμης ιστορίας μας έχει και Βρούτο. Έρχεται λοιπόν στο βήμα ο πελοπάρχης Αντώνης Σαμαράς, που διαφωνεί με τον Μητσοτάκη, για να του πει σε δημόσια μετάδοση ότι υπονομεύει την δομή της οικογένειας. Χρησιμοποιεί μάλιστα και αυτός μια φράση, από τον θρήνο για την πτώση της Πόλης. Λέει λοιπόν ο Σαμαράς ότι σε λίγα χρόνια στην Ελλάδα «θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα…». Καταψηφίζει.

Θα μας τρελάνουν αυτοί οι γαλά…ζιοι της Βουλής.

Αύριο που θα έρθει θέμα δικαιωμάτων μειονότητας π.χ. της Μουσουλμανικής, όποιος δεν συμφωνεί θα απέχει, μπορεί και να καταγγείλει... Έτσι αρχι - τεκτονικώ τω τρόπω η μισή ΝΔ με την Αριστερά και το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίζει νομοσχέδια και σε λίγα λεπτά οι απέχοντες θα ξαναπλησιάζουν… Θα συμφωνούν για τα υπόλοιπα και παραμονές εκλογών θα βγουν για ψήφο με σύνθημα «Πατρίδα - Θρησκεία - Οικογένεια»

Υπάρχει όμως και η φράση του Αβραάμ Λίνκολν: «Μπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ, πολλούς για λίγο, αλλά όχι όλους για πάντα». Η.Μ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις