ΕΛΛΑΔΑ. Μόνο σε ένα κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε την ευχέρεια ένας άγουρος πολιτικός μέσα σε 20 ημέρες να θέσει υποψηφιότητα και να γίνει και πρόεδρος του. Ο Στέφανος Κασσελάκης ευτύχησε να παρουσιάσει τον σύζυγό του το βράδυ των προεδρικών εκλογών και να ζήσει την αποθέωση, μόνο και μόνο γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ «σπάει» ρίζες και κατεστημένα…

Έρχεται λοιπόν σήμερα, 100 ημέρες μετα, ο Στέφανος Κασσελάκης να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχείας στο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα για ποιο θέμα; Για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία. Δηλαδή θέμα πρώτης γραμμής και άμεσης προτεραιότητας για τον ΣΥΡΙΖΑ. Φοβούμενος προφανώς ότι με αφορμή το θέμα αυτό αλλά αιτία την διαφωνία τους σε άλλα επίπεδα θα έχει διαρροές από στελέχη του… Τι κατάφερε με τα περί κομματικής πειθαρχίας; Ανέδειξε το εσωτερικό πρόβλημα που έχει στον ΣΥΡΙΖΑ και πέρα από το εκτόπισμα της Νέας Αριστεράς και έστρεψε τα φώτα, από τον Μητσοτάκη που έχει πραγματικό πρόβλημα, επάνω του… Πολιτική γκάφα ολκής… Μάλιστα την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί την κεντροποίηση της ΝΔ (χωρίς να χάνει τα ακροδεξιά του) και φαντάζει ιδιαίτερα προοδευτικός αφήνοντας στους βουλευτές το περιθώριο αποχής, το κατεξοχήν ριζοσπαστικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ επιβάλει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

Τόση μάλιστα είναι η αλληλοδιάδραση ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, στο συγκεκριμένο θέμα που έχει επισκιάσει την στάση του ΠΑΣΟΚ.

Όλα αυτά με βασικό πρόξενο τον Στέφανο Κασσελάκη. Μα μόνο και μόνο ως μέλος ομόφυλου ζεύγους έπρεπε να αφήσει ελεύθερους τους βουλευτές του να εκφραστούν… Όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι το Πάσχα ο πρόεδρος θα εξελιχθεί σε «Στέφανο εξ ακανθών…»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις