ΗΛΕΙΑ. Μια εικόνα που θα μπορούσε να συγκινήσει και τον πιο σκληρόκαρδο. Μία σκελετωμένη σκυλίτσα εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, σε ένα δέντρο στο δάσος της Στροφυλιάς στην Ηλεία από έναν άνδρα που έβγαζε βόλτα τα δύο σκυλάκια του.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Νοιάζομαι Φιλοζωική Κρεστένων», σε δήλωσή του αναφέρει πω ο άνθρωπος που το βρήκε ενημέρωσε τους εθελοντές για το σκυλάκι το οποίο ήταν δεμένο, μόνο του, χωρίς τροφή και νερό στην ερημιά και σε τραγική κατάσταση.

«Δεχτήκαμε ενημέρωση για ένα σκυλάκι που βρέθηκε δεμένο στην απόλυτη ερημιά. Ο άνθρωπος που το βρήκε και μας ενημέρωσε, μας περίμενε για να μας πάει στο σημείο που εντόπισε το ζώο. Το σκυλί βρέθηκε από τον κηδεμόνα δύο σκύλων που είχε βγάλει τα ζώα του βόλτα στο δάσος της Στροφυλιάς», περιγράφει ο σύλλογος.

«Τα σκυλιά του, άκουσαν το κλάμα της μικρούλας και τον οδήγησαν στους θάμνους που ήταν αλυσοδεμένη. Το ζώο είχε δεθεί εκεί με αλυσίδα και σπάγκο και είχε αφεθεί για να πεθάνει. Ήταν τόσο σφιχτά δεμένη που στον λαιμό της έχει δημιουργηθεί μια πολύ άσχημη πληγή. Η κατάστασή της όπως βλέπετε, τραγική», επισημαίνει ο φιλοζωικός σύλλογος.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις