ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος θα παραστεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στην 1η Παμπελοποννησιακή Συνέλευση που θα γίνει το πρωί στο Λουτράκι και στην οποία θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα της δράσης “Αγησίλαος” για την καταπολέμηση των διακρίσεων και προώθηση της κοινωνικής και εργασιακής ένταξης για τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους που διαβιούν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στην εν λόγω συνέλευση, που θα λάβει χώρα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο, θα παρουσιαστεί επίσης και ο σχεδιασμός μελλοντικών δράσεων στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης, η οποία υλοποιήθηκε από τον Μάιο του 2021 μέσω του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 με τη συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, εξ άλλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας θα παραστεί -όπως πράττει κάθε χρόνο- στις θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Σπάρτη, με αφορμή την γιορτή του πολιούχου της λακωνικής πρωτεύουσας οσίου Νίκωνος του “Μετανοείτε”.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις