ΣΠΑΡΤΗ. Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Σπάρτης διοργάνωσαν συναυλία με φοιτητικά σχήματα την Παρασκευή 17/11 και ώρα 19:30 στη Σπάρτη για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Προηγήθηκε πορεία με τη συμμετοχή και πολιτών από το Μουσείο έως της Κεντρική πλατεία με συνθήματα για το Πολυτεχνείο, την Παιδεία και τον πόλεμο στην Γάζα.

Ανέφεραν χαρακτηριστικά: «50 χρόνια μετά από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου οι φοιτητές εμπνεόμαστε και διδασκόμαστε από την ιστορική μας πείρα. Τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι σήμερα 50 χρόνια μετά πιο επίκαιρα από ποτέ! Τιμάμε όσους αγωνίστηκαν κι έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους εκείνες της μέρες στον ξεσηκωμό της 17ης Νοέμβρη. Τους υποσχόμαστε πως η νέα γενιά , οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα συνεχίσουμε και θα δυναμώσουμε τον αγώνα για «ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» για ζωή και σπουδές με σύγχρονα δικαιώματα!»

Η συναυλία έγινε στην κεντρική πλατεία με τραγούδια και στίχους από την σύγχρονη μουσική σκηνή αλλά και το πολιτικό τραγούδι του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις