Αεροδρόμιο Σπάρτης

Σοβαρές επιφυλάξεις για τις επιλογές της δημοτικής αρχής εξέφρασε ο Βαγγέλης Βαλιώτης στη σύσκεψη που έγινε στο γραφείο δημάρχου. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτίμηση του πρώην δημάρχου είναι να έχουν την ευκαιρία όλες οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην αεροπλοΐα να τις ίδιες ευκαιρίες να αναλάβουν την αναβάθμιση του μικρού αεροδρομίου.

Περιφερειακό στοίχημα

Μπορεί ο Παναγιώτης Νίκας να μην τα κατάφερε γιατί ίσως δεν ήταν βασική του προτεραιότητα. Η νέα Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου καλείται να βρει την ισορροπία, την ισοδυναμία και την χρυσή τομή σε ότι αφορά την ανάπτυξη των νομών της.

Δημοτικά όρια

Στην ίδια λογική η εποχή που ο δήμος Σπάρτης συνόρευε με τους δήμους Ευρώτα και Αν. Μάνης πρέπει να περάσει ανεπιστρεπτί. Η ανάπτυξη σε κάθε τομέα και κυρίως στον κοινωνικο επιβάλει ώσμωση, συνεργασία και κυρίως ταύτιση συμφερόντων…

Τhis is Sparta;

Ας ευχηθούμε οι χιλιάδες επισκεπτών που κατέφθασαν στη Σπάρτη για το Spartan Race να επιστρέψουν με καλές εντυπώσεις. Δηλαδή να κοιμήθηκαν καλά, να έφαγαν καλά, να διασκέδασαν καλά… Γιατί πάντα υπάρχει ο κίνδυνος εκμετάλλευσης… Κι επειδή το 2026 είναι κοντά η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει από σήμερα να ασχοληθεί με την διαμόρφωση υποδομών και μόνιμων εγκαταστάσεων φιλοξενίας του σημαντικού αυτού αγώνα, πλησίον της πόλης.

Πολιτική Προστασία

Η Σπάρτη απολαμβάνει τις υπηρεσίες μιας ομάδας στην Πολιτική προστασία που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Ας μην τους απογοητεύσουμε. Έως ότου η νέα Περιφερειακή Αρχή οργανώσει υποδειγματική ένα πλαίσιο κι ένα πλέγμα υπηρεσιών Πολιτικής Προστασίας που θα εγγυάται την ασφάλεια των πολιτών, στον βαθμό που αναλογεί στον ρόλο της.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις