ΣΠΑΡΤΗ. Οι μέρες του Οκτωβρίου είναι οι τελευταίες με ήλιο και οι νύκτες του οι τελευταίες για βραδινή έξοδο με φανελάκι. Σε λίγες ημέρες η Σπάρτη θα γιορτάσει πανηγυρικά την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ενώ αρχές Νοεμβρίου υποδέχεται τον κόσμο του Spartan Race. Aυτόν τον μήνα καταφθάνουν οι φοιτητές για την έναρξη των μαθημώτων ενώ η πόλη υποδέχεται τους εξοδούχους του ΚΕΕΜ που παίρνουν την πρώτη γεύση από την πόλη. Οι ανάγκες της πόλης σε τραπεζοκαθίσματα αυτό το διάστημα είναι εξαιρετικά αυξημένες.

Σε αυτές τις διαπιστώσεις των ΜΜΕ αλλά και πολιτών φαίνεται να οφείλεται η προσωρινή αναστολή της απόφασης του δημάρχου Σπάρτης, που μόλις χθες έδωσε ρητή εντολή στους αρμόδιους συνεργάτες του να επαναφέρουν τα τραπεζοκαθίσματα στην προ covid κατάσταση αλλά απ΄ότι φαίνεται το ξανασκέφτεται.

Η πόλη της Σπάρτης δεν έχει πολλές ευκαιρίες εξυπηρέτησης κοινού και οι επιχειρήσεις εστίασης προσδοκούν από τις τελευταίες φθινοπωρινές ημέρες και βραδιές. Ο δήμος θα έχει την ευχέρεια να ρυθμίσει την κατάσταση όταν χειμωνιάσει για τα καλά στη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις