ΣΠΑΡΤΗ. Οι Αρχές καλούνται να βάλουν ένα τέλος στο μαρτύριο δύο σκυλιών που εντοπίστηκαν από ορειβάτες στην κορυφή του Ταϋγέτου. Σε υψόμετρο 2.407 μέτρα. Εκεί όπου το βράδυ έχει κρύο, το πρωί καυτό ήλιο, δεν έχει νερό, δεν έχει τροφή. Το μάλιστα από τα σκυλιά έχει λουρί. Οι ορειβάτες προσπάθησαν να «πιάσουν» τα σκυλιά αλλά δεν τα κατάφεραν αφού, έχουν κάθε λόγο να είναι αγριεμένα στη θέα του ανθρώπου. Αν κάποιος δεν καταφέρει να τα εντοπίσει και να τα οδηγήσει πιο κάτω, θα βρουν τραγικό θάνατο.

Δείτε τι γράφουν πολίτες στα social media

«Φοβοταν πολύ και δεν πλησίαζε τα παιδιά ούτε για να φάει καλά καλά! Δεν κατάφεραν με τίποτα να το κάνουν να τους ακολουθήσει κάτω από την κορυφή του βουνού. Φοράει λουράκι με κουδούνι γεγονός που μας κάνει να ελπίζουμε ότι ανήκει σε κάποιον βοσκό όμως εάν πραγματικά κάποιος γνωρίζει κάτι για την προέλευση του παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας».

«Αυτός ο σκυλάκος ήταν το πρωί στην κορυφή του Ταϋγέτου. Δεν πλησιάζει παρά μόνο για φαγητό . Προσπαθήσαμε να τον κάνουμε να κατέβει μαζί μας αλλά δεν ακολούθησε . Είναι πολύ σκελετωμένος.»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις