ΛΑΚΩΝΙΑ. Σε δήλωση με πολλούς αποδέκτες προχώρησε η Ελένη Κιούση, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Λακωνίας με τον συνδυασμό «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ – ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΖΩΗΣ».

«Ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το δίλημμα των περιφερειακών εκλογών είναι ένα και σαφές: ποιος υποψήφιος μπορεί να δώσει στη Λακωνία την αναπτυξιακή ώθηση που χρειάζεται. Ποιος έχει το κύρος και τη σοβαρότητα για να κάνει τη Λακωνία προτεραιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Ο νομός μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο. Οι ευκαιρίες χάνονται, οι δυνατότητες σπαταλώνται και οι προσδοκίες διαψεύδονται. «Παρατράβηξε η μοίρα μας», όπως θάλεγε και ο δικός μας ποιητής Νικηφόρος Βρεττάκος.

Διεξήγαγα τον προεκλογικό αγώνα με πολιτικό ήθος, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια, χωρίς αποκλεισμούς συνυποψηφίων μου, σε συνθήκες αντίξοες και διαιρετικές για το συνδυασμό «Πελοπόννησος – Αφετηρία Ζωής» στη Λακωνία.

Την Κυριακή, όμως, μιλούν οι πολίτες και ακούν οι υποψήφιοι. Δεν έχω παρά λόγια ευγνωμοσύνης για τους Λάκωνες συμπατριώτες μου. Σε όλη τη διάρκεια της σύντομης προεκλογικής περιόδου με ενθάρρυναν στον αγώνα μου για το νέο πρόσωπο της Λακωνίας. Ήρθα για να μείνω και να αγωνιστώ μαζί τους για τον τόπο μας.

Η υποψηφιότητά μου αφορά όλους τους Λάκωνες, ανεξάρτητα από την πολιτική προτίμησή τους. Εάν εκλεγώ, η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή σε όλους. Προτεραιότητά μου είναι οι άνθρωποι. Η υποψηφιότητά μου ανταποκρίνεται στο αίτημα, όλο και περισσότερων, για ένα ΠΑΣΟΚ Λακωνίας αντάξιο της μεγάλης πολιτικής παρακαταθήκης ήθους, κύρους και αξιοπρέπειας του Παρασκευά Φουντά, που σήμερα λείπει όσο ποτέ. Μόνον έτσι θα ξανααρέσουμε στη Λακωνία.

Σας ζήτω να με ψηφίσετε, για να ξεκινήσει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου η νέα πορεία της Λακωνίας. Σας ζητώ να δώσετε την ψήφο σας σε νέες δυνάμεις, σε νέα πρόσωπα με νέα νοοτροπία. Σας ζητώ να με ψηφίσετε για το κοινό μας αύριο.

Ευχαριστώ τον υποψήφιο περιφερειάρχη Δημήτρη Κουτσούλη για την τιμή που μου έκανε να με επιλέξει ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Λακωνίας στο συνδυασμό του.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα εντεταλμένα θεσμικά όργανα της πολιτείας ότι θα διεξαγάγουν την εκλογική διαδικασία, διασφαλίζοντας την ίση μεταχείριση όλων των υποψηφίων στις περιφερειακές εκλογές, σύμφωνα με τον νόμο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις