ΣΠΑΡΤΗ. Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Βαγγέλης Βαλιώτης από την Κεντρική προεκλογική ομιλία του στη Σπάρτη. Ως υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής παρουσίασε το πρόγραμμα της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης Σπάρτης. Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση ήταν μια εκδήλωση «με πλήθος κόσμου και δυναμικό παλμό!»

«Με καθαρό, έμπειρο και μεστό πολιτικό λόγο ο Βαγγέλης Βαλιώτης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα που είχαν προγραμματιστεί στην προηγούμενη θητεία του και βρίσκονται σε εξέλιξη ή δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει - έργα ύψους 30.000.000 ευρώ, που για πρώτη φορά ήρθαν στον τόπο.

Δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη μέρα με σοβαρότητα και συνεργασία, μεθοδικά και με πλήρη γνώση και επίγνωση, το πρώτο μέλημα της νέας δημοτικής αρχής θα είναι η ολοκλήρωσή τους.

Ο Βαγγέλης Βαλιώτης έθεσε τους στόχους, αναλύοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού καθώς και το στρατηγικό σχέδιο που σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο εκπονήθηκε στη θητεία του και έχει ήδη παραληφθεί από το δημοτικό συμβούλιο.

Στρατηγικό σχέδιο που θέτει τις βάσεις για τη Σπάρτη του μέλλοντος , όπως η δημοτική αρχή Βαλιώτη οραματίστηκε, σχεδίασε και ως εκ τούτου γνωρίζει να το υλοποιήσει και να το αποδώσει στους πολίτες.

Καταχειροκροτούμενος ο Επικεφαλής της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης τόνισε ότι δεν θα πάψει να αγωνίζεται μαζί με τους άξιους συνεργάτες του και τους πολίτες για ένα καλύτερο μέλλον στο Δήμο, αφού η Δημοτική Ενωτική Κίνηση είναι η παράταξη που διαθέτει εμπειρία, άποψη και συνέπεια λόγων και πράξεων.

Είναι η παράταξη που μπορεί να διοικήσει αμέσως τον Δήμο, γνωρίζοντας τις ελλείψεις και τις ανάγκες των υπηρεσιών του, την ανθρωπογεωγραφία και κυρίως όσα πρέπει άμεσα να τεθούν σε προτεραιότητα για να μην χαθεί ούτε μια μέρα!

Είναι η παράταξη που μπορεί να προετοιμάσει μελετητικά το Δήμο για τη νέα προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ και των άλλων χρηματοδοτικών προγραμμάτων, καθώς και να συνθέσει κάθε πρόταση για το αύριο του τόπου!»

Κλείνοντας ο Βαγγέλης Βαλιώτης ευχαρίστησε εγκάρδια τους παρευρισκόμενους, παρουσιάζοντας τους 172 υποψηφίους της Δημοτικής Ενωτικής Κίνησης που αγωνίζονται μαζί, καλώντας όλους τους πολίτες να στηρίξουν, να συστρατευτούν και να δώσουν από κοινού την μάχη για την ερχόμενη Κυριακή, «μια μάχη που θα είναι νικηφόρα!» όπως είπε.

Το σύνθημά του ήταν: «Γιατί οι δημότες, έχουν και μνήμη και κρίση.. Τα μηνύματα που έρχονται από παντού είναι πολύ θετικά! Η Σπάρτη και τα χωριά μας αποφάσισαν! Η Δημοτική Ενωτική Κίνηση επιστρέφει! Ο Δήμος Σπάρτης αλλάζει!»

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις