ΛΑΚΩΝΙΑ. Διαβάστε για τις κηδείες, τα σαρανταήμερα, τα εξάμηνα, τα ετήσια και τα τρίχρονα μνημόσυνα συνανθρώπων μας.

Αθανάσιος Κ. Κωστούλιας

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 3:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θοετόκου στα Περιβόλια τελείται η νερκώσιμη ακολουθία του 82χρονου Αθανάσιου Κ. Κωστούλια. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χριστίνα, τα παιδιά του Παναγιώτης και Κωνσταντίνος – Κάρμεν, η εγγονή του και οι λοιποί συγγενείς του.

Βασιλική Λιντζέρη

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 4:00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Λιαντίνα τελείται η νεκρώσιμη ακολουθία της 76χρονης Βασιλικής Λιντζέρη. Στη κηδεία καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Γεώργιος, τα παιδιά της, Παναγιώτα – Φίλιππας, η εγγονή της Γαβριέλα, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Γεωργία Δ. Σταθοπούλου

Το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Γεωργίας Δ. Σταθοπούλου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της, τα αδέρφια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Ευφροσύνη Λ. Κανελλάκη – Νταλιάνη

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Ευφρούνης Λ. Κανελλάκη – Νταλιάνη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή ο σύζυγός της Παναγιώτης, τα παιδιά της Ελένη – Ανδρέας και Πέτρος, ο εγγόνος της Γιώργος, τα αδέρφια της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Κανέλλα Νικ. Μπορέτου

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Κανέλλας Νικ. Μπορέτου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Θεμιστοκλής – Δήμητρα, Γεώργιος – Σπυριδούλα και Σταυρούλα – Γεώργιος, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της και οι λοιποί συγγενείς της.

Σοφία Πλευρίτη

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερά Μονή Παναγία Φανερωμένη στην Αναβρυτή τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Πλευρίτη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Ιωάννης – Κατερίνα Πλευρίτη, Βασιλική – θεόδωρος Καρούνος, Ηλίας – Κατερίνα Πλευρίτη, Νικόλαος – Άννα Πλευρίτη και Ελένη – Θεοδόσης Δρακουλάκος, τα εγγόνια της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της, και οι λοιποί συγγενείς της.

Στυλιανός Ηλ. Κοκκορός

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στους Γοράνους τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του Στυλιανού Ηλ. Κοκκορού. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Χέδερ, τα παιδιά του Αντωνία και Χρυσάνθη, η εγγονή του Στυλιανή – Αλεξάνδρα, τα αδέρφια του Ευανθία – Εμμανουήλ, Σταυρούλα, Παναγιώτης – Βαρβάρα και Ελένη, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ανθούλα Χ. Χρηστοφόρου – Κουλογεωργίου

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως θεοτόκου στη Μαγούλα τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Ανθούλας Χ. Χρηστοφόρου – Κουλογεωργίου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Αναστασία – Στυλιανός, Μαρία – Βαγγέλης και Βασιλική – Ιωάννης, τα εγγόνια της, τα δισέγγονα της, τα ανίψια της και οι λοιποί συγγενείς της.

Διαμάντω Χριστοφοράκου (Χήρα Νικολάου)

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο της Διαμάντως Χριστοφοράκου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή τα παιδιά της Σπύρος – Λελούδα Χριστοφοράκου και Παναγιώτης – Σταυρούλα Χριστοφοράκου, τα εγγόνια της Αδαμαντία, Νικόλαος και Αδαμαντία, τα δισέγγονα της, τα αδέρφια της, τα ανίψια της, και οι λοιποί συγγενείς της.

Νικόλαος Π. Σαχάμης

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας στη Σπάρτη τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Νικόλαου Π. Σαχάμη. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Καλλιόπη, τα παιδιά του Παναγιώτης, Ιωάννα – Χρήστος, η εγγονή του Αναστασία, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Χρήστος Ζωγράφου

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στους Σουστιάνους τελείται το ετήσιο μνημόσυνο του Χρήστου Ζωγράφου. Στο μνημόσυνο καλούν για συμπροσευχή η σύζυγός του Παναγιώτα, τα παιδιά του Παναγιώτης, Άννα – Σταυρούλα και Βασίλειος Βρουλίτης, η εγγονή του Μυρτώ, τα αδέρφια του, τα ανίψια του και οι λοιποί συγγενείς του.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις