ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης θα είναι εκ νέου υποψήφιος και σημαντικός συνεργάτης του Δημήτρη Πτωχού, υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου. Ζητά από τους Λάκωνες την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους και υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά για την πρόοδο της Λακωνίας. Να σημειωθεί ότι ο Θεόδωρος Βερούτης είναι ένας εκ των βασικών συνεργατών του Δημήτρη πτωχού λόγω εμπειρίας και γνώσης των θεμάτων, όχι μόνο σε επίπεδο Νομού Λακωνίας αλλά σε επίπεδο Περιφέρειας

«Φίλες και Φίλοι,

Με την ίδια διάθεση προσφοράς, τις ίδιες αρχές και τις ίδιες αξίες, με τις οποίες υπηρέτησα τον τόπο μας αυτά τα χρόνια, θέτω και πάλι τον εαυτό μου στην κρίση σας, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτριου Πτωχού ( Δημήτρης Πτωχός - Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ).

Σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξη, που παρείχατε στον αγώνα μου, καθ’ όλη την διάρκεια της παρούσας θητείας μου, ως Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας και ζητώ και πάλι την αγάπη και την εμπιστοσύνη σας, με την υπόσχεση, ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά για την πρόοδο της Λακωνίας και για το μέλλον των παιδιών μας».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις