ΣΠΑΡΤΗ. Για αισιόδοξο και δυναμικό κλίμα κάνει λόγο ο Βαγγέλης Βαλιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Σπάρτης. Την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας στη Σπάρτη, η πρώτη συνάντηση γνωριμίας των μέχρι σήμερα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και συμβούλων Δημοτικών Κοινοτήτων του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του υποψηφίου Δημάρχου Βαγγέλη Βαλιώτη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «ενεργοί άνθρωποι αποτελούν τη μεγάλη «οικογένεια» της παράταξής μας, με την καθεμία και τον καθένα από αυτούς να προσφέρουν μια νέα οπτική για ένα καλύτερο μέλλον για το Δήμο Σπάρτης».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Βαγγέλης Βαλιώτης, σε μία σύντομη ομιλία του καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στα παλιά και νέα μέλη του συνδυασμού, τονίζοντας ότι «το ψηφοδέλτιο είναι ανανεωμένο, πολυσυλλεκτικό, δυναμικό και σύγχρονο με έμπειρα στελέχη του συνδυασμού που εργάστηκαν σκληρά και έφεραν αποτελέσματα στον τόπο και με πολλούς νέους ανθρώπους που ασχολούνται για πρώτη φορά με την αυτοδιοίκηση, ανθρώπους καταξιωμένους ο καθένας στον χώρο του, εργατικούς, δυναμικούς, δραστήριους, με γνώσεις, φρέσκιες ιδέες και εμπειρία και κυρίως με διάθεση και αγάπη για ειλικρινή προσφορά για τον τόπο μας χωρίς ιδιοτέλειες και καιροσκοπισμούς!»

Οι υποψήφιοι που ήταν παρόντες ήταν 120.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις